Forum » Zvok in slika » Canon IXUS 40 as WEB CAM ? A to se da ?
Canon IXUS 40 as WEB CAM ? A to se da ?
BaTeMaN ::
Sem ljubitelj IXUSa.. imel sem že 2 sedaj pa sem proistal zadnje 2 leti na g3... sedaj me je zamikal tale malček IXUS 40 pa me zanima, če se ga da uporabiti kot web cam, ??
Ma kdo izkušnje...
LP
Marjan
Ma kdo izkušnje...
LP
Marjan
less then zero
DrMrky ::
Jaz pa se ogrevam za IXUS 30 pa me tud zanima, če bi ga lahko uporabil kot WEB CAM.
LP,
Marko
LP,
Marko
Kurim drva, olje in ojačevalce
sequAn ::
Jst sm zdej nabavu ixus 40, pa me tud zanima, sm sprobal programček Cam4you al neki tazga sam ne deluje za omenjeni model, tko da če ma kdo kej več izkušenj...?
prideb ::
Ja pri IXUS-ih je to problem, saj ko je aparat v funkciji prenašanja slik, je objektiv zaprt, tako da zgleda ne bo nič iz webcama
Glede programa SoftCam: kako se nastima da ti zazna kamero, ker tam imam samo en video source (default, screen capture)?
prideb ::
Daš vse drsnike na live,potem pa tist ekranček pomakneš tja ker ti cam4 you kaže sliko.
Prilagam sliko pa si poglej. klik
Prilagam sliko pa si poglej. klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | canon ixus kot spletna kameraOddelek: Zvok in slika | 1171 (1007) | 100cent |
» | Canon ixus 40 - informacije iz prve rokeOddelek: Kaj kupiti | 971 (828) | HerrFlick |
» | Kateri AA polnilec za digitalni fotoaparat naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2351 (2155) | neres |
» | Išcem web camOddelek: Zvok in slika | 1272 (1206) | flipflop |
» | web cam za canon digitalca ??Oddelek: Programska oprema | 1458 (1383) | TylerDurden |