Forum » Programska oprema » Obarvati imena datotek v folder wiew WinXppro
Obarvati imena datotek v folder wiew WinXppro
IgorGrozni ::
Ko pregledujem vsebino direktorijev, bi mi zelo prav prišlo, če bi lahko z drugačno barvo označil različen status dokumentov ( e.g. rdeča-opravljeno, modra-tekoče, zelena... ipd).
Če bi lahko že v pogledu na listo dokumentov v posameznem direktoriju, ki se izpiše na ekranu, videl razmerja med posameznimi vrstami, statusom ipd..
Vprašanje je: Ali obstaja kak preprost način za barvno označevanje v WinXpPro,... če je možno, kako ?
Preden se zapodim v branje navodil za Xp (tik-tak,tik-tak,...) in ugotovim, da to ni mogoče.
Hvaležnost garantirana 100 %.
LP.IgorGrozni
Če bi lahko že v pogledu na listo dokumentov v posameznem direktoriju, ki se izpiše na ekranu, videl razmerja med posameznimi vrstami, statusom ipd..
Vprašanje je: Ali obstaja kak preprost način za barvno označevanje v WinXpPro,... če je možno, kako ?
Preden se zapodim v branje navodil za Xp (tik-tak,tik-tak,...) in ugotovim, da to ni mogoče.
Hvaležnost garantirana 100 %.
LP.IgorGrozni
borchi ::
a misliš neki takega kot emblems v gnome/nautilus-u?
verjetno ma kej takega tut winxp?! al more bit nujno barva texta?
drugač pa ne razumem, od kod bo pa explorer dobival podatke o statusu dokumentov?
verjetno ma kej takega tut winxp?! al more bit nujno barva texta?
drugač pa ne razumem, od kod bo pa explorer dobival podatke o statusu dokumentov?
l'jga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borchi ()
Sorry, wrong number !
Videl samo prvi stavek na ekranu,...pa pomislil na debato, .linux suks, sem izjavil tam ... Eni so zlopamptila... Sorry again !
Z tem, da bi jaz obarval imena dokumentov, bi jim določil status. Samo to in nič drugega !
Lp.IgorGrozni
Videl samo prvi stavek na ekranu,...pa pomislil na debato, .linux suks, sem izjavil tam ... Eni so zlopamptila... Sorry again !
Z tem, da bi jaz obarval imena dokumentov, bi jim določil status. Samo to in nič drugega !
Lp.IgorGrozni
harvey ::
za encrypted in compress files or folders se da nastavljat barve v Win XP za ostale pa močno dvomim, da obstaja kak programček, ki bi to označeval.
Borchi kak ini file bi to znal. Podobno kot je v tej ini datoteki podatek kakšna naj bo ikonca folderja ali pa slikca za podlago.
Borchi kak ini file bi to znal. Podobno kot je v tej ini datoteki podatek kakšna naj bo ikonca folderja ali pa slikca za podlago.
borchi ::
a tak način ti ne bi bil dovolj? to bi se verjetno moralo dat narest tut v winxp (sej se da ikone spreminjat folderjem ipd.)?
l'jga
Optimalna in sprejemljiva rešitev bi bila spisek dokumentov, ki bi imeli različno barvo. Ikone so mi nepregledne-neuporabne(ne uporabljam).
Zanimalo me je samo , če ima WinXp nativno kako možnost barvanja imen filov. Če nima nativno, bom pač razporedil v direktorije, le en lep pregled bi bil, če bi lahko zajel hkrati tudi razmerja med posameznimi skupinami.
No big deal, this one ! Le če bi bila enostavna solucija (nativ), sem jo hotel uporabit. Racionalizacija časa pa ne dovoljuje predolgega ukvarjanja s tem zdaj,... mogoče pozimi.
Hvala vseeno,... oprosti borchi, še enkrat. Se sekiram tup,tup,tup..
LP.IgorGrozni
Zanimalo me je samo , če ima WinXp nativno kako možnost barvanja imen filov. Če nima nativno, bom pač razporedil v direktorije, le en lep pregled bi bil, če bi lahko zajel hkrati tudi razmerja med posameznimi skupinami.
No big deal, this one ! Le če bi bila enostavna solucija (nativ), sem jo hotel uporabit. Racionalizacija časa pa ne dovoljuje predolgega ukvarjanja s tem zdaj,... mogoče pozimi.
Hvala vseeno,... oprosti borchi, še enkrat. Se sekiram tup,tup,tup..
LP.IgorGrozni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tišji in boljši PC za javno ustanovoOddelek: Kaj kupiti | 1338 (1069) | Zheegec |
» | V kleti mi je zagorel bitumen, kako sanirati škodo?Oddelek: Loža | 1958 (1500) | IgorGrozni |
» | FAX modem-kako zadevo usposobitOddelek: Strojna oprema | 1899 (1707) | IgorGrozni |
» | Katera od komp. crknila ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (1005) | IgorGrozni |
» | Bad flash NF7-S v2.0Oddelek: Strojna oprema | 1610 (1372) | tomaz321 |