Forum » Pomoč in nasveti » Težave z SB Live! 5.1
Težave z SB Live! 5.1
2fast2furious ::
Mam velike težave s Zvočno kartico SB Live! 5.1. Na začetku je delalo use ok z priloženimi gonilniki, potem sm naložu Kx gonilnike in se mi niso dopadli. Dau sm nazaj gonilnike od creativa. Delalo je ok, usaj neki časa. Potem se je začelo to da woofer ni špilu (mam 5.1 zvočnike). Potem sm use driverje uninštaliru in še z Driver Cleanerjem sm odstranu ostanke driverjev. Potem sm lepo naložo navadne drverje od creativa. Na začetku je delalo ok (wufer ok). Potem pridem čez pol ure nazaj k compu (je skos laufu) in vidim da wufer ne dela. WTF ??? Gonilnike sm odstranu 1000% ni kaj ostalo od njih. KX sm tut 100% pobrisu. Še na integrirani je delalo bočše kot na tej !!! Integrirano sm diseblu v BIOS-u, tak da ne more bit konfliktov med njima. Čudno se mi zdi da je v pol ure nehal delat woofer. Z wooferjem je 100% use ok, ker sm sprobu na drugem compu pa špila ok. Tut v prave lukne mam use vtaknjeno. Ma kdo kako idejo kak nardit da bi wufer delu malo več kot pol ure ? prosim sm čisto obupan...
kriko1 ::
Zal ne vem kaj bi bilo (mogoce kabli), a ti zagotavljam da dobre podpore od creativa ne bos dobu. Jaz imam probleme s tole zvocno (le da je SB Live! Digital) da v skoraj vsaki igrici mi cez nekaj casa zacne zvok rahlo pokat (najbolj pri ut2004). Imel sem seveda najnovejse gonilnike (sedaj sem na linuxu), tudi win popravke, vendar so mi vsakic poslali: "Do you have all the latest updates and drivers?". Seveda po mnogih pogovorih s problemi z razlicnih igricah sem mu prilepu se sample ko sem posneu kako to pokanje zgleda, sem dobu nazaj: "Do you have all the latest updates and drivers?".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB Live! 5.1 Digital in "pokajoci" zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1255 (1129) | kriko1 |
» | sb live 5.1 in windows xp driverjiOddelek: Zvok in slika | 1575 (1519) | Frgazor |
» | zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 1749 (1247) | FANATIK |
» | Windows XP in SBliveOddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1400) | TESKAn |
» | AMD & CreativeOddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (923) | A.L.T. |