Forum » Programska oprema » w2k auto logon
w2k auto logon
ABX ::
V win9x obstaja windows family logon za samodejno logiranje v omrežje. Me zanima če ima W2k kaj podobnega.
Problem je vezan na Pcanywhere ker, ko dam system restart se ta zaradi logon ne zažene.
Problem je vezan na Pcanywhere ker, ko dam system restart se ta zaradi logon ne zažene.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Uporabnik ::
obstaja, sam imel vkloplen, sam ker nimam pač instaleranih ti ne vem povedat kje se vklop
JLP ::
Control Panel > Users and Passwords
Na Users tabu odznači Users must enter a username and password to use this computer.
Na Users tabu odznači Users must enter a username and password to use this computer.
Live long and prosper!
Pod Control Panel > Users and Passwords
nisem našel noben Users must enter a username and password to use this computer (sem slep?) sem pa najdel Secure boot settings kateri lahko disable-a ctrl-alt-del za log in.
Počasi se bližam ...
nisem našel noben Users must enter a username and password to use this computer (sem slep?) sem pa najdel Secure boot settings kateri lahko disable-a ctrl-alt-del za log in.
Počasi se bližam ...
DeR ::
pcAnywhere lahko nastaviš, tako da se ti zaženejo preden se logiraš v sistem... Malo poglej nastavitve v PCA, če pa ti ne bo šlo pa vprašaj...
Zato lahko windows logon pustiš in se logiraš, ko se prijaviš na sistem s PCA.
...
Zato lahko windows logon pustiš in se logiraš, ko se prijaviš na sistem s PCA.
...
drWolf: sem malo čačkal okoli vendar ne najdem.
Še eno vprašanje: je možno da več kot 1 client uporablja pc (sicer sem vklopil conferenco katera omogoča 2 uporabniku gledat kaj se dogaja na tej mašini vendar nemore nič spreminjat)
Še eno vprašanje: je možno da več kot 1 client uporablja pc (sicer sem vklopil conferenco katera omogoča 2 uporabniku gledat kaj se dogaja na tej mašini vendar nemore nič spreminjat)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 10 in geslo za zaklenjeni zaslonaOddelek: Operacijski sistemi | 1640 (1318) | ljubo11 |
» | remote in gesloOddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (995) | Alessio983 |
» | windows prijavaOddelek: Operacijski sistemi | 1257 (1175) | tvich |
» | Ali se lahko mašina avtomatsko logira v GUEST ACCOUNT?Oddelek: Operacijski sistemi | 1053 (990) | CoolBits |
» | Kako se znebiti password-a pri Win XP Pro?Oddelek: Operacijski sistemi | 975 (899) | fm13 |