» »

ie6

ie6

matevzm ::

Ze pol ure iscem, p ane najdem in ne najdem ie6 v enem kosu (ne tisti setup 497K). Ga se ni ali sem jaz danes slep?

ABX ::

Ponavadi cel paket je pod network setup verzijo.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

In to bi bilo kje?
Ali se zadeva preko setup DL v nek direktorij in jaz to lahko potem zapakiram za naslednjic? Je ze kdo poskusil?

Zadeva se DL v \WINNT\Windows Update Setup Files, ampak potem je samo za w2k in jo ne morem nesti drugam. No ja, za prvo silo bo. Ce pa kdo najde skladisce polnih verzij, se pa priporocam. Tudi za prejsnje (manjka mi se 5.5SP2).

Sicer izgleda da se pogovarjam sam s sabo >:D,a recimo:
Start-Run:
"c:\ie6setup.exe" /c:"ie6wzd.exe /d /s:""#E"""
ce ke ie6setup na c:\. Bojda pride nekaj cez 50MB. Nisem se preverjal.

JLP ::

Kukr jest vem se za full install pa redistribucijo uporablja Internet Explorer Administration Kit (IEAK).
Live long and prosper!

Kot kaze bi se dalo tudi tako, da. Ce bo kdo poskusal, naj pove.

TinkaPinka ::

Torej jaz sem si samo downloadala setup datoteke, zato da jih lahko uporabljam se za kasneje.
Najprej downloadaš tisto setup datoteko, jo poženeš in izbereš Custom opcijo. Tam v Advanced odkljukaš Download Only (govorim na pamet). Potem ko ti vse datoteke skopira na disk, pa samo setup poženeš, in inštaliraš IE.
I am easy to please as long as I get my way.

JLP ::

TinkaPinka:
Ja tko se da v Windows 9x. V Windows 2000 tega na žalost nimaš na voljo. V Win2k morš uporabit IEAK.
Live long and prosper!

Jebiveter ::

Sm ravno danes dubu free verzijo VisualStudio.net na 4 CDjih in je na njih vsega boga! Prav tako je tudi IE6, ki pa je tudi nujno potreben za samo instalacijo VS (ti ga instalira samo - ne mores preprecit)!:D;((
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

cahahopie ::

Tazadnj IE, ki se je na moji škatli obnašu normaln je biu IE5.0 , IE 5.5 me je najbolj zajeb... IE 6.0 je mau boljši (waw lepša ikonca in tist kvadratek, ko se sprehodiš čez sliko in nekaj še manjših stvarčic). Big Deal!:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Počasno delovanje Outlook expressa

Oddelek: Programska oprema
151386 (1200) ToniT
»

kje do inštalacije Internet Explorer 6 !!

Oddelek: Omrežja in internet
101120 (989) M&M
»

IE 5.5 download. kje???

121972 (1834) Azrael
»

ie6 full download (network download)

111424 (1207) Han
»

ekzplorer v več oknih