Forum » Zvok in slika » kako združiti več krajših "filmčkov" posnetih z digitalcem v en film?
kako združiti več krajših "filmčkov" posnetih z digitalcem v en film?
jype ::
Na Macu obicajno pozenes iMovie, zlozis filmcke skupaj, dodas muziko in zapeces na DVD ali pa exportas v mpeg.
Na Windowsih dobis zraven nek Windows Movie Maker ali nekaj podobnega, ki zna exportat samo v windows media video (ce se prav spomnim).
Na Linuxu moras veliko tipkat, lahko pa uporabis kaksen video editing software. Cinelerra je fajn, ni pa posebno enostavna za uporabo.
Kaksen fotoaparat (kaksen tip filmcka posname)? Kaksen racunalnik imas?
Na Windowsih dobis zraven nek Windows Movie Maker ali nekaj podobnega, ki zna exportat samo v windows media video (ce se prav spomnim).
Na Linuxu moras veliko tipkat, lahko pa uporabis kaksen video editing software. Cinelerra je fajn, ni pa posebno enostavna za uporabo.
Kaksen fotoaparat (kaksen tip filmcka posname)? Kaksen racunalnik imas?
rozica ::
mam canon Power shot S50
winxp
film je v video clip-u ??? je to to
ali najdem movie maker na netu? je free?
hvala zaenkrat
winxp
film je v video clip-u ??? je to to
ali najdem movie maker na netu? je free?
hvala zaenkrat
Highlag ::
Najprej poglej v grupo programov Accesories, ki so dostopni preko Start menija. Moviemaker se skriva v eni podmapi.
Drugače pa ga dobiš preko Windows-update pod dodatnimi programi. Mislim, da ponujajo verzijo 2.
Drugače pa ga dobiš preko Windows-update pod dodatnimi programi. Mislim, da ponujajo verzijo 2.
Never trust a computer you can't throw out a window
Poldi112 ::
Virtualdub
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Damjan Jagar ::
Jaz sem filmčke posnete z fotkičem (Canon) združeval z zelo enostavnim progijem Avi Join(er). Samo poklikaš željene videe in stisneš OK. To je to. Pogoj je da ima isti frame rate.
http://jagar.si
rozica ::
Hvala Cyb3r tale joiner je res fantastičen in enostaven celo zame. Mi je uspelo nardit kar sem želela, hvala še enkrat.
pa ostalim tudi hvala za nasvete
pa ostalim tudi hvala za nasvete
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: rozica ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za videomontažoOddelek: Programska oprema | 1717 (1486) | opeter |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6235 (5200) | Tomay |
» | Zdruzevanje videaOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (1020) | Volk| |
» | združevanje videaOddelek: Zvok in slika | 2908 (2696) | podtalje |
» | filmčki snemani z digitalcem.Kako vstavit zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1727 (1538) | CaqKa |