Forum » Kaj kupiti » SIS 735 plate v slo - ECS Elite K7S5A
SIS 735 plate v slo - ECS Elite K7S5A
Jux ::
Cau.
Mogoce ste zasledil moj prejsen thread o DDR platah in ste omenjal tud SIS-ove plate.
Bral sem neki testov in vsi ful pozitivno o tem chipsetu.
Zdej pa mene zanima, ce kdo ve kako se ECS Elite (ne da se mi se enkrat tipkat) XYZ plata obnese v praksi.
Kako je kej z overclockanjem&stuff.
Je pa bonus ker ma gor (opcionalno) tud 10/100 mrezno, vsaj kokr sem prebral specifikacije. Ce je kdo zaseldu test naj sporoci, poleg tega pa ce kdo ve a ta verzija v Mlacomu ma gor tud Ethernet.
PS: Prodajajo jih v Mlacomu.
PPS:
Athon 1400+DOBRA plata= 70000 K Sit! KAJ?!?!?!?!
Mogoce ste zasledil moj prejsen thread o DDR platah in ste omenjal tud SIS-ove plate.
Bral sem neki testov in vsi ful pozitivno o tem chipsetu.
Zdej pa mene zanima, ce kdo ve kako se ECS Elite (ne da se mi se enkrat tipkat) XYZ plata obnese v praksi.
Kako je kej z overclockanjem&stuff.
Je pa bonus ker ma gor (opcionalno) tud 10/100 mrezno, vsaj kokr sem prebral specifikacije. Ce je kdo zaseldu test naj sporoci, poleg tega pa ce kdo ve a ta verzija v Mlacomu ma gor tud Ethernet.
PS: Prodajajo jih v Mlacomu.
PPS:
Athon 1400+DOBRA plata= 70000 K Sit! KAJ?!?!?!?!
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
StarY ::
.... + 256MB PC2100 DDR = cca 80.000 SIT
in imaš v bistvu največ kar lahko pravzaprav kupiš (poleg P4 2.0GHz. ki je marsikje počasnejši a s ceno cca 580 USD kar znese cca 170k SIT)!
in imaš v bistvu največ kar lahko pravzaprav kupiš (poleg P4 2.0GHz. ki je marsikje počasnejši a s ceno cca 580 USD kar znese cca 170k SIT)!
Cosmo ::
Zdaj kolko sem jaz vidu sta zaenkrat samo 2 plati z sis 735 chipsetom (lahko se tud motim) - ECS in Chaintech.
A ve kdo kdaj pridejo plate z tem chipsetom od bolj znanih imen proizvajalcev?
Lp
A ve kdo kdaj pridejo plate z tem chipsetom od bolj znanih imen proizvajalcev?
Lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Jux ::
Oprosti, samo se mi zdi, da ECS ni ravno begginer na podrocju maticnih plosc, glede na to da je po prodaji na drugem mestu (kar pise v eni izmed zadnjih novic, se mi zdi).
Kaj pa OC preformance... a kdo kej pozna??
Kaj pa OC preformance... a kdo kej pozna??
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Cosmo ::
Ok, mas prav glede ECS (tud Chaintech je kar znan samo njihove plate ne bojo vec vidle moje kiste) - ampak jaz sem mislil predvsem Abit, Asus, Msi, Gigabyte, Epox, Iwill, ...
Na nekem testu sem prebral da so OC sposobnosti bolj sibke pri obeh platah...
Tak da...najboljse je se pocakat malo na druge plate
Na nekem testu sem prebral da so OC sposobnosti bolj sibke pri obeh platah...
Tak da...najboljse je se pocakat malo na druge plate
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Daishi ::
ECS je najvecji Tajvanski proizvajalec maticnih plosc ( kaj dela Asus ??? ) ampak je na retail podrocju kvazinovinec saj vecinoma prodaja OEM partnerjem.
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
Pisk ::
Asus dela tudi zelo fejst modeme in graficne, tako da vprasanje bi lahklo tudi bilo: ecs-kaj pa so to zaeni??
ne mesat Asusa s takimi ki imajo manj kot 4 crke v imenu
ne mesat Asusa s takimi ki imajo manj kot 4 crke v imenu
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
ABX ::
Daishi: da malo gnjavim ECS ni največji ampak je 2.
Sicer pa to ne pomeni nič. Tudi Clio 1.1 D :) je najbolj prodan avto na svetu, ampak daleč od tega da bi bil med najboljšimi.
ECS je dobra plata za povprečen folk, toda o/c odpade.
Sicer pa to ne pomeni nič. Tudi Clio 1.1 D :) je najbolj prodan avto na svetu, ampak daleč od tega da bi bil med najboljšimi.
ECS je dobra plata za povprečen folk, toda o/c odpade.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Daishi ::
Od nekdaj je bil Asus najvecji, ma sm se speku pred kratkim, ko sm to napisal, ker so me z uradnim podatkom prepricali da je ECS letos prodal vec maticnih plosc kot Asus ( ene par % vec ampak, vec ). Ce gledamo globalno podjetje pa je Asus se vedno vecji ( grafike delajo svoje, pa modemi pa CD-ROM-i, pa . . . )
Uros - Essedi Gorica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit odpoklical matične ploščeOddelek: Novice / Matične plošče | 4686 (3260) | Pyr0Beast |
» | Abit bo prestavil polovico proizvodnih kapacitet v ECSOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3183 (2588) | Jan987 |
» | Elite Motherboard vprasanjeOddelek: Kaj kupiti | 1517 (1132) | boštjan |
» | Ali se nakup dobre osnovne plošče sploh splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2228 (1008) | slawc |
» | ECS K7S5A plata za AMD?Oddelek: Kaj kupiti | 1510 (1242) | [t502] |