Forum » Operacijski sistemi » win milenium boot iz cd-ja?
win milenium boot iz cd-ja?
BYB ::
Pozdravljeni!
Mam nek stari računalnik 400Mhz in bi rad naložil milenium gor pa mi ne dela na noben način disketnik. Pa me zanima ali je mogoče narediti win milenium da bi se butal iz cd-ja tako da bi ga lahko inštaliral.
hvala za odgovore
Mam nek stari računalnik 400Mhz in bi rad naložil milenium gor pa mi ne dela na noben način disketnik. Pa me zanima ali je mogoče narediti win milenium da bi se butal iz cd-ja tako da bi ga lahko inštaliral.
hvala za odgovore
byb
civic_ ::
prvo kot prvo so millenium zanič. če ga boš mel za srfat daj toleprvo kot prvo so millenium zanič. če ga boš mel za srfat daj
če si že hočeš windowse in imaš (vem da imaš 128 ram za hitro delovanje) da windows 2000.
drugače za bootat iz cd-ja greš v bios (užgeš in pritiskaš DEL) in pol piše boot sequence in daš CD-ROM če še kaj ni jasno prašaj
če si že hočeš windowse in imaš (vem da imaš 128 ram za hitro delovanje) da windows 2000.
drugače za bootat iz cd-ja greš v bios (užgeš in pritiskaš DEL) in pol piše boot sequence in daš CD-ROM če še kaj ni jasno prašaj
zee ::
Millenium se da pognati iz CDja.
Drugače pa kot ti je bilo že priporočeno: Windows 2000 ali pa kakšen okus Linux (Ubuntu ali kaj podobnega).
zee
Drugače pa kot ti je bilo že priporočeno: Windows 2000 ali pa kakšen okus Linux (Ubuntu ali kaj podobnega).
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za cyber caffe ?Oddelek: Programska oprema | 895 (853) | Kami |
» | Kateri OS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1532 (1121) | andrej |
» | alt gr + v se je zmešalOddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (1063) | ToniT |
» | win2k VS milleniumOddelek: Operacijski sistemi | 930 (848) | andrej |
» | win2k setup helpOddelek: Pomoč in nasveti | 2037 (1823) | alien-w |