Forum » Pomoč in nasveti » na cdju od matične je virus :(
na cdju od matične je virus :(
mx440 ::
dam originaln cd od matične not hočm inštalerat program RECOVERY GENIUS (to je program da ti pregleda disk neki če je kaj narobe z njim) in avast med inštalacijo najde virus. kako je to mogoče da je virus cdju mi ne gre u glavo.
lol?
Apple ::
Hmm..
Meni tud ni jasno, kako to, da je bila vsebina CDja z igricami od Mladinske knjige okužena... (cca. 8 let nazaj).
In takrat so ble počasne kištre z gnilimi antivirusi... In je och in sploh počasi delal...
Meni tud ni jasno, kako to, da je bila vsebina CDja z igricami od Mladinske knjige okužena... (cca. 8 let nazaj).
In takrat so ble počasne kištre z gnilimi antivirusi... In je och in sploh počasi delal...
LP, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3444 (3233) | Tac20 |
» | Mini PC diagnostic 1.5Oddelek: Programska oprema | 2043 (1769) | 333333 |
» | Infekcija .ISO in .rar mozna?Oddelek: Informacijska varnost | 1177 (946) | Azrael |
» | Odstranjevanje trdovratne hibridne zalege [Napredno]Oddelek: Informacijska varnost | 2952 (2118) | fiction |
» | Zakaj v Linuxu (še) ni virusov (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7080 (5365) | M.B. |