Forum » Pomoč in nasveti » Slika med igranjem valovi/zvok zaostaja
Slika med igranjem valovi/zvok zaostaja
LordWorm ::
->Zanima me kaksne nastavitve naj bi imel v driverjih ce spilam preko lcdja ki ima 75Hz?
Slika mi namrec zelo valovi, ce pa nastimam "wait for vertical sync always" pa valovanja skoraj ni.
Spil je Call of Duty (opengl).Sync every frame imam na ON sedaj, ceprav ni razlike.Zgleda da je od driverja odvisno.
Imam pa R9600pro in tazadne driverje (5.4).
->drug problem je pa pri Far cry kjer mi zvok zaostaja.Ko ustrlim pride zvok sekundo prepozno.Imam A2 in ta zadne driverje.Demo mi je pa uredu delal....hm.
Slika mi namrec zelo valovi, ce pa nastimam "wait for vertical sync always" pa valovanja skoraj ni.
Spil je Call of Duty (opengl).Sync every frame imam na ON sedaj, ceprav ni razlike.Zgleda da je od driverja odvisno.
Imam pa R9600pro in tazadne driverje (5.4).
->drug problem je pa pri Far cry kjer mi zvok zaostaja.Ko ustrlim pride zvok sekundo prepozno.Imam A2 in ta zadne driverje.Demo mi je pa uredu delal....hm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTX 770 Problem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1501) | m0LN4r |
» | nVidia odgovarja AMD-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 17114 (12429) | Furbo |
» | Nov monitor, črna obrobaOddelek: Zvok in slika | 1145 (960) | satfinder |
» | programi brez razloga?Oddelek: Pomoč in nasveti | 807 (619) | boogie_xlr |
» | Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5305 (4234) | r5r |