Forum » Programska oprema » Autodesk Inventor
Autodesk Inventor
OPX ::
Pred časom sem začel v Inventuru oblikovat majnše zadevce. Super stvar dokler ne bi rad naredil kaj bolj "eksotičnega". Zanima me, če ima že kdo kaj več iskušenj z njim?
Na primer v "kosovnici", kjer sestavljaš elemente, je tam ena opcija, da jih povezuješ med sabo. Nikjer pa ne najdem, kako bi naredil, da bi bil drug element poravnan s prvim tako, da bi bil točno na sredini?
Na primer imam dve kocki, enego majnšo in enego večjo? Rad bi, da je mala točno na sredini zgornje ploskve velike...ok lahko si zračunaš pa klasično povežeš, samo to ni to...mislim še word ma poravnavo na sredino:)
Sicer me zanima še ogromno drugih stvari, za začetek bo pa to kar ok:))
hvala že v naprej!
pa če kdo ve kak dober link za inventor, se tud priporočam
Na primer v "kosovnici", kjer sestavljaš elemente, je tam ena opcija, da jih povezuješ med sabo. Nikjer pa ne najdem, kako bi naredil, da bi bil drug element poravnan s prvim tako, da bi bil točno na sredini?
Na primer imam dve kocki, enego majnšo in enego večjo? Rad bi, da je mala točno na sredini zgornje ploskve velike...ok lahko si zračunaš pa klasično povežeš, samo to ni to...mislim še word ma poravnavo na sredino:)
hvala že v naprej!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
listje123 ::
Pozdravljeni!
Uporabljam autodesk inventor 2010 in imam sledeč problem.
Vse mere so v inčih in ne v milimetrih.
Kako bi se dalo spremenit v milimetre.
Hvala
Lp
Uporabljam autodesk inventor 2010 in imam sledeč problem.
Vse mere so v inčih in ne v milimetrih.
Kako bi se dalo spremenit v milimetre.
Hvala
Lp
STASI ::
Tool/document setting/units
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Isotropic ::
hvala že v naprej!
pejd za zacetek skozi tutoriale (vse).
STASI ::
loki3000: Poglej datum OPX-ovega posta.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POMOČ - Kako Odtegnit Vijak?Oddelek: Na cesti | 3144 (2655) | IL_DIAVOLO |
» | 3d modeliranje za začetnikeOddelek: Zvok in slika | 3399 (2978) | Unknown_001 |
» | Polo 9N3 - MK4Oddelek: Na cesti | 1767 (1347) | davor92 |
» | Garancija na počen ekran na laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8903 (6749) | Zheegec |
» | Sestava mize brez nogOddelek: Loža | 3285 (3108) | Heisenberg |