Forum » Zvok in slika » Random tipka pri avtoradiu Pioneer DEH 3600MP
Random tipka pri avtoradiu Pioneer DEH 3600MP
hunter01 ::
Živjo.
Zanima me če se da spremenit da ko na omenjenem avtoradiu pritisnem tipko navzgor/navzdol skoči na naslednjo naključno pesem, kot skoči pri DEH 3500. Imam vključeno funkcijo random, vendar ko pritisnem tipko navzgor ali navzdol skoči na prvi komad (v bistvu na naslednjo mapo, samo mapa je samo ena).
LP Jerry
Zanima me če se da spremenit da ko na omenjenem avtoradiu pritisnem tipko navzgor/navzdol skoči na naslednjo naključno pesem, kot skoči pri DEH 3500. Imam vključeno funkcijo random, vendar ko pritisnem tipko navzgor ali navzdol skoči na prvi komad (v bistvu na naslednjo mapo, samo mapa je samo ena).
LP Jerry
Bobb ::
Ja meni dela isto.
Če pustim komad do konca, potem je random.
Če pa pritisnem next (levo desno po mapi al pa gor dol po albumih), potem je pa next.
Ne vem, če se da to spremeniti, bi bil pa vesel, če kdo pove, kako
Če pustim komad do konca, potem je random.
Če pa pritisnem next (levo desno po mapi al pa gor dol po albumih), potem je pa next.
Ne vem, če se da to spremeniti, bi bil pa vesel, če kdo pove, kako
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Skakanje" web straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (896) | filip007 |
» | avtoradio pioneer ali alpine (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6154 (3908) | ProGo |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15956 (12565) | Damjan Jagar |
» | Kater avtoradio in katere zvočnike? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6203 (4609) | dunker |