Forum » Kaj kupiti » TV kartica!!!
TV kartica!!!
Forum ::
Lp, rad bi kupil tv kartico im ne zanima kaj vse rabim za to pa kako se kaj vse to zrihta...Sicer zanima me, da bi kupil tv kartico in bi pol gledal tv na računalniku in bi to še zvezu na tv pa me zanima kakšna kvaliteta bi bla na tv pa če se to splača...Ja ta tv kartica ali tv tuner kakorkoli že naj bi delal tudi ob ugasnjenem računalniku......Pa še to od katere firme se najbolj splača nabavt to tv kartico taka solidna cena pa ql slika da bi bla na tv....Ja mam pa grafično GeForce MX440 če ma ta izhod nevemkeri že:)
Lp, hvala že vnaprej!!
Lp, hvala že vnaprej!!
bulšit!:)
Vikking ::
rad bi kupil tv kartico im ne zanima kaj vse rabim za to pa kako se kaj vse to zrihta.
Rabiš eno prazno PCI režo v računalniku.
Sicer zanima me, da bi kupil tv kartico in bi pol gledal tv na računalniku in bi to še zvezu na tv pa me zanima kakšna kvaliteta bi bla na tv pa če se to splača
Firme pocen: winfast, pinnacle, ATI, (poglej na stran od mimovrste.com)
Pod opisi poglej kakšne izhode ma tuner, če že glih hočeš vse skupaj na TV-ju gledat.
Rabiš eno prazno PCI režo v računalniku.
Sicer zanima me, da bi kupil tv kartico in bi pol gledal tv na računalniku in bi to še zvezu na tv pa me zanima kakšna kvaliteta bi bla na tv pa če se to splača
Firme pocen: winfast, pinnacle, ATI, (poglej na stran od mimovrste.com)
Pod opisi poglej kakšne izhode ma tuner, če že glih hočeš vse skupaj na TV-ju gledat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10163 (7972) | edublin |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8559 (5531) | Pyr0Beast |
» | TV na računalnikuOddelek: Zvok in slika | 1398 (1301) | korenje_ver2 |
» | Zamenjava grafične -> slabša slika pri TV kartici ???Oddelek: Zvok in slika | 1646 (1439) | RC14 |
» | a se res nf7-s ne razume s sata maxtor diski???Oddelek: Strojna oprema | 1828 (1284) | pingec |