Forum » Izdelava spletišč » Verjetno precej enostavno, moderatorji slo techa sigurno veste kako :)
Verjetno precej enostavno, moderatorji slo techa sigurno veste kako :)
urkoman ::
1. Na linuxu Fedora Core bi rad laufal vec kot le eno spletno stran. Ali se da in kako?
2. Dostop do page-a iz drugih računalnikov sedaj ni mozen le z vpisom URL-ja spletne strani, ampak IP-ja računala kjer se nahaja spletna stran. Kje se pa ta nastavitev doda ?
Najlepsa Vam hvala in se veliko linuksaskih uzitkov.
lp
2. Dostop do page-a iz drugih računalnikov sedaj ni mozen le z vpisom URL-ja spletne strani, ampak IP-ja računala kjer se nahaja spletna stran. Kje se pa ta nastavitev doda ?
Najlepsa Vam hvala in se veliko linuksaskih uzitkov.
lp
Urko Žurko
BigWhale ::
Vec kot eno spletno stran ali vec kot en spletni streznik?
Rad bi imel gor www.fufyou.com in www.fufall.com?
Rad bi imel gor www.fufyou.com in www.fufall.com?
Tody ::
Več virtualnih strežnikov si moreš postavit in za drugo težave DNS strežnik postavit. Uporabi iskanje rezultati garantirani :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296487 (19779) | hariscorale |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 6212 (4217) | Netrunner |
» | Spletni server (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5205 (4108) | nikigre22 |
» | Dodaten zasluzekOddelek: Loža | 8254 (338) | Tody |
» | Nova spletna stran se ne prikažeOddelek: Izdelava spletišč | 1685 (1194) | PIK@LO |