Forum » Pomoč in nasveti » ERROR 775
ERROR 775
avtofrik ::
Ziv!
Zadnje case mi javlja eno cudno napako, ko se zelim povezati z SIOL-ovim ADSL vmesnikom (pac nimam skoz vzpostavljene povezave, ker je skoz ne rabim).
Iz "ljubega miru" mi javi: "error 775, The call was blocked by the remote computer,.....
Kaj hudica bi to lahko bilo, saj zadevo "uspesno odpravim", ko reboot-am comp???
Ima kdo kaksno idejo?
Zadnje case mi javlja eno cudno napako, ko se zelim povezati z SIOL-ovim ADSL vmesnikom (pac nimam skoz vzpostavljene povezave, ker je skoz ne rabim).
Iz "ljubega miru" mi javi: "error 775, The call was blocked by the remote computer,.....
Kaj hudica bi to lahko bilo, saj zadevo "uspesno odpravim", ko reboot-am comp???
Ima kdo kaksno idejo?
FiKi7 ::
Obrni se na SIOL, tam bi ti morali pomagati.
Drugače pa malo preveri tvoj PC za kašnim spyware-om, addaware-om.
Možno da ti nekaj spreminja nastavitve.
lp
FiKi
Drugače pa malo preveri tvoj PC za kašnim spyware-om, addaware-om.
Možno da ti nekaj spreminja nastavitve.
lp
FiKi
avtofrik ::
na Siolu mi zagotavljajo, da oni s tem nimajo ničesar. Imam na zadnje stanje posodobljen Bitdefender 8.0 professional, požarni zid, spyware doctor, ad-aware, posodobljene WIN...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden prikaz Microsoftove strani v vseh browserjih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (630) | mat11 |
» | Prekinjanje ADSL povezave vsakih 5minutOddelek: Omrežja in internet | 2266 (1510) | Inja |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9784 (8580) | fitipaldi |
» | Ne odpre mi nekaterih web straniOddelek: Omrežja in internet | 1419 (1122) | Witboy |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2375 (1956) | Sunna |