Forum » Pomoč in nasveti » Reset PCja med igranjem
Reset PCja med igranjem
šuky ::
zakaj ,ko igram kaksno igrico se mi med igro resetira PC??!!!!??!!PLEASE HELP ME!
- spremenilo: bastadu ()
m.i.h.a. ::
Vidim, da si nov tukaj, zato ti predlagam, da uporabljaš TOLE!
Naslednjič poizkusi bolj definirat problem že v naslovu, ker iz tega se nič ne vidi.
Naslednjič poizkusi bolj definirat problem že v naslovu, ker iz tega se nič ne vidi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
skunkymaster ::
jest mam isti problem ko igram igre se mi racunalnik preprosto resetira
kaj bi lahko bilo narobe?
kaj bi lahko bilo narobe?
delfinus ::
šukyi pa skunkyiji glejte sporocilo zgoraj.
1. Odviti CPU (postaviti na default v bosu),
2. odviti graficno (postaviti default v nastavitvah v win)
3. pregled maticne (kondenzatojev in napihnjenost)
4. nihanje voltaze na napajalcu ali underpowered (poskusiti z drugim napajalcem, kakovostnejsim, mocnejsim)
5. RAM (testirati z MEMTEST86, ki se ga dobi TUKAJ *KLIK*.
6. pregrevanje CPUja, pregled kako sedi hladilnik in namazati s pasto in ponovna instalacija hladilnika.
To je povecini vzrok, pri meni je blo 1. v povezavi z 4. Sedaj je 4. zamenjan in je stabilno kot skala.
lp, D.
1. Odviti CPU (postaviti na default v bosu),
2. odviti graficno (postaviti default v nastavitvah v win)
3. pregled maticne (kondenzatojev in napihnjenost)
4. nihanje voltaze na napajalcu ali underpowered (poskusiti z drugim napajalcem, kakovostnejsim, mocnejsim)
5. RAM (testirati z MEMTEST86, ki se ga dobi TUKAJ *KLIK*.
6. pregrevanje CPUja, pregled kako sedi hladilnik in namazati s pasto in ponovna instalacija hladilnika.
To je povecini vzrok, pri meni je blo 1. v povezavi z 4. Sedaj je 4. zamenjan in je stabilno kot skala.
lp, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesorski hladilnik malo drugače. :-D (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7542 (4281) | Dr_M |
» | Temperature procesorja: NIČ JASNO!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1483 (1163) | Groovy |
» | Resetiranje računalnika ob naključnih časih?????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (1032) | Skorpijon |
» | napajalc?Oddelek: Pomoč in nasveti | 892 (828) | Nikita H |
» | še enkrat navijanje celerona 1 GhzOddelek: Navijanje | 1125 (913) | R33D3M33R |