Forum » Strojna oprema » tiskalnik driverji!!!
tiskalnik driverji!!!
kiki13 ::
oj!! Mam težavo Uporabljam tiskalnik iP2000!! In ko hočem naložit driverje za tiskalnik mi napiše Error The parameter is incorrect! Ali veste kaj bi lahko bilo? Aja pa pred kratkim sm si XPje naložu a sm kj pozabu instalirat? Hvala za odgovore v naprej!!!
kiikii
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
preko CDja !!! sicer pa mislm da to nima veze!!!neki pomojem nimam Instaliran al prov nastavlen zato mi noče drverjov nasnet!!
kiikii
zee ::
a klicaji so tvoj fetiš?
z neta potegni nove (za XPje oz. katerokoli verzijo Polken uporabljaš) gonilnike in jih namesti.
z neta potegni nove (za XPje oz. katerokoli verzijo Polken uporabljaš) gonilnike in jih namesti.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
hjoo!Lj js mam driverje sm instalirat mi jih noče lj ko pride do ene 60% mi napiše Error The parameter is incorrect!
kiikii
SavoS ::
A pomislil pa nisi na to, da bi slučajno driverji na CD-ju bili sfukani!!!!
Pa potegni si z neta ene driverje in če isto ne bo šlo, potem je z tvojimi Winsi kaj narobe.....
Pa potegni si z neta ene driverje in če isto ne bo šlo, potem je z tvojimi Winsi kaj narobe.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
zee ::
nekaj takega mu je že bilo predlagano.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote desktop + printerOddelek: Omrežja in internet | 2292 (1862) | videc |
» | Driverji grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (1416) | PurplePapet |
» | Pomoc in nasveti pri uporabi domacega omrezjaOddelek: Omrežja in internet | 1257 (1149) | Microsoft |
» | Ne morem instalirat XPjevOddelek: Operacijski sistemi | 1044 (949) | tecumseh |
» | Nedokončan zapis indeksa particije. HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (842) | Alex- |