» »

Tagan i-Xeye TG420-U02 420W Problemi!!

Tagan i-Xeye TG420-U02 420W Problemi!!

alfaray ::

Buhdej!

Torej omenjeni napajalnik mi dela obilo preglavic. Oz. bolje rečeno mi jih ne dela.
Kupu sm ga v pelugi, skupi z plato, procom in rami (msik8platinum4, 320064, 2x5123200c2 corsair in msi 6600gt). Prklopim vse tko ku je treba, 24 +4 pinske konektorje. Za laufam in rikne, ter vrže vn varovalko. Mel sm ozemljitev in vse. Mam 10A avtomatske varovalke. Probam se vse na 100 načinov in skos crkuje. Menjam napajalnik pod garancijo. Prklopim drugega same shit, ga nesem k frendu na rač. firmo da sprobama na drugem štromu, isti curac. Me rezjebe, ga odprem in vidim da skurlo varovalko. Menjam varovalko spet prklopim, še kr ne dela. Samo neki prdne, štroma pa 0. PA sm dubu enga 550w no nejm supr silent k ma 20 + 4 pine pa vse dela tko ku bi moglo. A je možno da skuri kr brezveze neki. Ker po laičnem pregledu ni nbenga kondenzatorja napihnlo ali razneslo al kej podobnega. Tut duh ma po novem še :)

Zdej pa če ma kdo kakršnkoli predlog prosim na plano z njim. Ker v graz se ne pelem več :)
papa ma vas rad :D

DominusSLO ::

DA nisi slučajno tiste 4-pinske konektorje malo zamešal >:D

ne na obeh

ddeben ::

Ce mas amd plato, je tisti 4-pinski konektor odvecen. Mozno da si ozemljitev cudno pritrdil. Pa tale taglavni konektor ma nek podaljsek - tega tudi ne rabis oz. je celo priporoceno da ga ne prikljucis, ce ne ves za kaj se tocno gre.

JanezH ::

A je ozemljitev sploh treba prikljuciti in zakaj, ker jaz je nimam (je u luftu kabel)?

Pa še eno vprašanje: a ti spušča napajalnik nek čuden zvok kot, da bi ključi rožljali ali kot da tiktaka nekaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JanezH ()

0 ne spušča, mal prdne ko prklopiš drgač pa 0
Any suggestions?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

topel 12V kabel in problem matična

Oddelek: Pomoč in nasveti