Forum » Programska oprema » urejanje mp3
urejanje mp3
mzagy ::
zanima me če obstaja kak program, s katerim bi si mal pospravil muziko po campu.Zdaj mam vse neki nametano vsepovsod pa ne najdem nič! Kir program uporablate vi?
lp
lp
Zagy
alesrosina ::
jst nucam kr windows media player - ma library kr dobr narjen (za moje pojme 100x bols kt npr. winamp).
jurre ::
A hoce prav po disku pospravt? To je se najbolse da si uredis po mapah izvajalcev ali kaj podobnega, jaz to poskusam delat sproti.
Program imam pa winamp, kjer se nekako znajdem (pac sortiram kakor hocem). Lahko probas z i-tunes, ki sam poisce vso musko in ti jo razvrsti (po zvrsti, izvajalcu...)
Program imam pa winamp, kjer se nekako znajdem (pac sortiram kakor hocem). Lahko probas z i-tunes, ki sam poisce vso musko in ti jo razvrsti (po zvrsti, izvajalcu...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | razvrščanje mp3-jovOddelek: Pomoč in nasveti | 1241 (977) | Dr.S |
» | Program za iskanje podatkov o predvajani glasbiOddelek: Programska oprema | 2092 (2039) | matej_jack |
» | Urejanje glasbe!Oddelek: Programska oprema | 2739 (2630) | Ziga Dolhar |
» | Snemanje muzike v živo (radio)Oddelek: Zvok in slika | 2497 (2353) | SavoS |
» | Radijske postaje > uporabljajo MP3 ali audio (orginal) cd ??Oddelek: Loža | 2225 (1827) | SkIDiver |