Forum » Pomoč in nasveti » Volcano II - glasnost???
Volcano II - glasnost???
grmek ::
Zakaj se mi zdi, da je ta Volcano II tako prekleto zelo glasen? Ce postavim racunalnik v Stand-by mode (ko od vrtecih se delov deluje le se ventilator napajalnika), nastane v sobi skoraj smrtna tisina, prej pa ...
Ali mi lahko kdo svetuje, kako naj zadevo kot totalen anti-stromar na preprost nacin utisam? Temp. procesorja (Duron 850) je ponavadi vseskozi okoli 45°C (MB Asus)..
Hvala..
Ali mi lahko kdo svetuje, kako naj zadevo kot totalen anti-stromar na preprost nacin utisam? Temp. procesorja (Duron 850) je ponavadi vseskozi okoli 45°C (MB Asus)..
Hvala..
Mr.-Viko ::
Nekateri so govorili, da naj bi pri takšnih primerih dal ventilatorju kapljico ali dve olja. Včasih tudi pomaga, da vsaj malo praha dol spraviš.
No comment, really
Justy ::
Saj Volcano je prekleto glasen, mu ni kaj veliko za pomagat, na skatli ti itaq pise kolko db je glasna zadeva.... uglavnem prevec, bi mogu mal bols hladit da bi se mu oprostila taka glasnost
Binji ::
Ce te moti Volcano dej Super Orba gor pa si bos tkoj premislu. Meni dela cist ql tud hlajenje tko da ne vem kaj se sekiras.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
ginekolog ::
Jaz sem imel podoben problem, a sem ga eleganto rešil. Kupil sem stabilizator (čip, ki ti iz 12V naredi 5V) in stikalo, tako da mi sedaj vent dela na 5 ali 12V, preklapljam pa s stikalom.
Temp bo sicer 3-4 C večja, a bo pa mir v sobi
Jani
Temp bo sicer 3-4 C večja, a bo pa mir v sobi
Jani
Justy ::
Binji, kater proc mas, pa kolk mas zdaj temperaturo ko mas orba ?
jbajec, elegantna restiev, mogoce prau prisla pozimi
jbajec, elegantna restiev, mogoce prau prisla pozimi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ker cooler na AMD Xp+Oddelek: Kaj kupiti | 1536 (1067) | schurda |
» | Ventilatorji v kišti full pomagajo, k padcu temp.! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3245 (2543) | migič |
» | Tih napajalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1340 (1062) | tec |
» | VOLCANO II - GLASNOST?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1583 (1292) | Binji |
» | volcano ali orb? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4421 (3671) | miguell |