Forum » Zvok in slika » Kje kupiti TV kabel na metre ?
Kje kupiti TV kabel na metre ?
kixs ::
Rabil bi kupiti recim 20metrov TV koaksialnega kabla.
Kje bi tole prodajal v LJ?
V BoF-u in podobne stacune imajo ze narejene kable...
A bo kdo vedu?
LP
Kje bi tole prodajal v LJ?
V BoF-u in podobne stacune imajo ze narejene kable...
A bo kdo vedu?
LP
simoncek ::
Živjo!
Najbolje bo da ga sam narediš. Da ne bo pomote je to čist navaden kabel, ki ga uporabljamo za priklop anten ali kabelske tv. Tako da ga lahko kupiš kolikor ga rabiš in pa dva priključka za na vsako stran kabla in to je to. Pa še ceneje boš skozi prišel.
Najbolje bo da ga sam narediš. Da ne bo pomote je to čist navaden kabel, ki ga uporabljamo za priklop anten ali kabelske tv. Tako da ga lahko kupiš kolikor ga rabiš in pa dva priključka za na vsako stran kabla in to je to. Pa še ceneje boš skozi prišel.
simoncek
marcsilly ::
hehe, kabla lahko nabaviš kolko hočeš (navadni, nekje 80SIT/meter), kupiš na eni strani CHINCH 1× (TV-video in), in na drugi strani tudi CHINCH 1× (vtakneš ga v pretvornik iz chinch na SVHS- mogo bi ga zraven grafične dobit), svhs konec pa v grafično, polek monitora
tak zgleda celotna stvar, prispajkaš chince in šus, jas mam okoli 15m kabla okoli sobe in dela že celo leto
tak zgleda celotna stvar, prispajkaš chince in šus, jas mam okoli 15m kabla okoli sobe in dela že celo leto
..::->silYcon<-::..
kixs ::
Tole sem rabil vedet takoj tisti dan, ko sem objavil post... Ker nisem iz LJ in se mi seveda ne da iskat takih stacun... Sem pa potem sel v Merkr v BTCju in dobil kar sem hotel Rabil sem pa cisto navaden koaksialni kabel in prikljucke za TV, ker sem si kabelsko napeljal v svojo sobo Je pa res, da skor nic TiVija ne gledam... morda bo zdaj kaj drugace... vsaj za porocila
lp
lp
Sami ::
V BTC-ju v Big Bangu ti tudi kable režejo na metre.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave onkyo receiver + jamo zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1984 (1679) | delfinus |
» | AC3 na A/V centerOddelek: Zvok in slika | 1998 (1682) | gregy |
» | Kabl za TV-OUTOddelek: Kaj kupiti | 1495 (1383) | Zavo |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1554 (1211) | gumby |
» | Kaksen DVD kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1037 (837) | |GrEgOr| |