Forum » Zvok in slika » DVD 737
DVD 737
alfi27 ::
Vidim da so kle gor sami strokovnjaki. A mi lahk pomagate pri zoomu slike pri dvix filmih. Naložil sem fw 40.135 da mi je črke povečal, ker slabo vidim in sedaj ne morem zoomirat na 1.5. Gre samo standard kot je že film narejen al pa 2x zoom. Kako bi naredil, da bi dobil 1.5x zoom. Prosil bi še to, ker si moram vse skenirat, da lahko berem, sem si sceniral navodila za 737, ampak nimam nikjer več tega, če bi mi lahk kdo povedal kje na netu se da to dobit, da bi si jaz lahk mau prebral, ker sploh ne vem katero vrsto podnapisov bere, srt al sub?. Hvala lepa za vse.
ZAKON SLO-TECH
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Tema obstaja: [DivXviD] Philips predvajalniki. V njej so tudi odgovori na vaša vprašanja. Zaklepam.
LP, moderator
LP, moderator
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je sploh pomembno pri foto tipalu telefona?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1888) | Lonsarg |
» | Branje z DV kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5320 (4725) | sokel |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3973 (3675) | Han |
» | Digitalni fotoaparat do 100kOddelek: Kaj kupiti | 3252 (2615) | TribesMan |
» | Mogoč ve kdo kak se tole naredi???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1399 (1128) | TESKAn |