Forum » Strojna oprema » Kakšen problem je instalirati dodatni ram v notesnik?
Kakšen problem je instalirati dodatni ram v notesnik?
klanjsekII ::
Sem lastnik ibm thinkpad r51 z 256rama, kar je za moje potrebe obcutno premalo. Ker je 512 mb relativno poceni (90$) sem mislil da bi si umislil upgrade, vendar pojma nimam kako je z instalacijo. So potrebni kaksni zapleteni posega ali je zdave anak kot v desktopih (odpres, potisnes, dela).
Ali s tem uničim garancijo?
Hvala.
Ali s tem uničim garancijo?
Hvala.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
neoto ::
Ponavadi je precej enostavno. Vprašaj pri trgovcu, kjer si prenosnik kupil, kako je z garancijo. Namreč nekateri pravijo, da ni problema, če sam vgradiš, nekateri so striktni...
Scorpia ::
Eni prenosniki imajo posebi plastiko pokrito za rame, pa ni nobene nalepke čez. Pazit moreš sam ko odviješ, da se nč ne pozna na vijaku. Če pa se slučajn pokvari, pa daš tiste rame nazaj(če slučajn nimaš še eno režo za rame) pa odneseš reklamirat. Najbol enostavno in poceni, če je lahko, da greš rame kupit tam kjer si prenosnik kupil in ti brezplačno zamenjajo. seveda če imajo to storitev/servis.
Šimpanz ::
Če ti v garancijskih pogojih nič ne piše da ne smeš posegat v prenosnik, kar pogumno z nadgradnjo. Drugače se res najprej pozanimaj pri prodajalcu.
OwcA ::
IBM gleda precej dobrohotno na poseganje uporabnikov v njihove sisteme.
Poglej si tole.
Poglej si tole.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus prenosnik N551JM - vrnitev kupnineOddelek: Pomoč in nasveti | 3670 (2519) | xxpolhecxx |
» | Kje se splača kupiti MacBook AiraOddelek: Kaj kupiti | 1360 (1187) | VaeVictis |
» | GeForce 8400M G - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2558 (2435) | melan |
» | Mrtev pixel na lcdjuOddelek: Zvok in slika | 2508 (2018) | miwche |
» | PrenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1390 (1221) | Kekec |