Forum » Strojna oprema » Formatiranje diska
Formatiranje diska
snuky ::
Mi lahko en mojster razlozi kako formatirati disk, jaz ga se nikoli nisem sem.
Za odgovor se vam ze vnaprej zahvaljujem
Za odgovor se vam ze vnaprej zahvaljujem
boštjan ::
z windows XP cdejem.naštimaj v biosu za first boot device CD enoto,shrani nastavitve in daj not win XP cd in sledi nadaljnim navodilom.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
ne,samo podatki se izgubijo.če ti niso vredni,pol je škoda ničelna
|Dennis| ::
Zdravo...! imam eno vprašanje če bi mi mogoce kdo lahko pomagal .. rad bi foramtiral rač (win me) samo ne quick format amapk da bi mi vse izbrisalo.... jaz sem se že nekaj pozanimal pa sem izvedel da potrebujem en program pa me zanima če ve kdo kateri je ta program..
Dennis G.
če se ne motim,hočeš narest low level format.pol odsurfaj na proizvajalčevo stran tvojga diska in si dol potegni program,ki vsebuje funkcijo low level format.za MAXTOR diske je to MAX BLAST.
|Dennis| ::
hvala... zdaj sem program nasel oz ga imam ... samo je se en majhne problem ker nevem ki ap kak uporabit ta progam...a ga v dosu zazenem al kak .....
Dennis G.
Dead_Eye ::
boštjan: po mojem se pa motiš
dennis: podatki bojo v vsakem primeru izbrisani, pri quick formatu, navadnem ali v low level. Res da so dejansko uničeni edino po low level, vendar je le-ta smiselen le, če imaš bad sectorje na disku. Poleg tega low level format zna trajati ure...
Ti lepo naredi zagonsko disketo winME in bootaj z diskete, izberi zagon s podporo za cdrom pogone in ko ti zažene enostavno napiši format c:. In to je vse. Ups, no, še D kor Da moraš stisnit. Potem greš pač na cd in štartaš setup winME(lahko pa bootaš direkt iz cd-ja).
dennis: podatki bojo v vsakem primeru izbrisani, pri quick formatu, navadnem ali v low level. Res da so dejansko uničeni edino po low level, vendar je le-ta smiselen le, če imaš bad sectorje na disku. Poleg tega low level format zna trajati ure...
Ti lepo naredi zagonsko disketo winME in bootaj z diskete, izberi zagon s podporo za cdrom pogone in ko ti zažene enostavno napiši format c:. In to je vse. Ups, no, še D kor Da moraš stisnit. Potem greš pač na cd in štartaš setup winME(lahko pa bootaš direkt iz cd-ja).
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvo formatiranje: počasno ali hitro?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2776 (2279) | Brane2 |
» | Prenosni trdi diski z nameščenimi trojanciOddelek: Novice / Zasebnost | 4059 (4059) | poweroff |
» | Formatiranje - kdaj pognat antivirus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1799) | Mamaplata |
» | Zakaj mi ne dela UDMA mode5Oddelek: Strojna oprema | 887 (719) | ASek |
» | crknu opevani IBM HD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2237 (1765) | Tigorsami |