Forum » Navijanje » navijanje amd anthlo 2400
navijanje amd anthlo 2400
Jan987 ::
Ta moj procesor sem navil iz 2000 na 2280Mgh z zaklenjenim množilnikom.
Sicer bi lahko šlo tudi več ampak ko pridem do zagona vindowsov, se mi pojavi modr zaslon in nekaj jamra da ga morm ugasnt ipd.
A če bi procesor odklenu bi mi še zmerej to pisal ko bi zvišov fsb?
Sicer bi lahko šlo tudi več ampak ko pridem do zagona vindowsov, se mi pojavi modr zaslon in nekaj jamra da ga morm ugasnt ipd.
A če bi procesor odklenu bi mi še zmerej to pisal ko bi zvišov fsb?
dxx ::
Povej več podatkov o tvojem računalniku (tip spomina, matična, disk, grafična).Verjetno pa je kriv spomin.
512 mb rama 400Mgh
ge force 5700 128 mb rama
80giga disk
asus atn8x-x.
P še ko grem v igrico mi napiše da pomnilnika ni mogoče read in pol sploh ne gre naprej.
To je isto tud če dam čist na navadno vse(nc navit)
ge force 5700 128 mb rama
80giga disk
asus atn8x-x.
P še ko grem v igrico mi napiše da pomnilnika ni mogoče read in pol sploh ne gre naprej.
To je isto tud če dam čist na navadno vse(nc navit)
Na koliko imaš nastavljen FSB, kakšne maš tajminge na ramu?
Poskušaj še povečat voltažo procesorja, če bo pomagalo. Koliko se kaj sistem segreva(temperature)?
Poskušaj še povečat voltažo procesorja, če bo pomagalo. Koliko se kaj sistem segreva(temperature)?
sistem ja na 152 fsv, tajmingi mislm da so 3-3-8, voltaža pa je 1,75.
Sistem se greje nekje od 40-48.
48 samo takrat ko prideš iz igre.
Sistem se greje nekje od 40-48.
48 samo takrat ko prideš iz igre.
Si kaj povečal voltažo čipsetu?Poskusi še kakšne nižje nastavitve RAM-a,procesorju povečaj voltažo za eno stopnjo da bo sistem bolj stabilen in poskusi z večjim fsbjem.
rame sm dal na mn pa tud voltazo zvecov pa je isto,
Kaksen link za odklepanje mojega proca.
Kaksen link za odklepanje mojega proca.
DominusSLO ::
Možno, da te plata ovira-s temi poceni variantami asusk, imam bolj slabe izkušnje..
ram kljub 400mhz nebi škodilo stestirat z memtestom..
LP
PS kakšen napajalnik maš?
ram kljub 400mhz nebi škodilo stestirat z memtestom..
LP
PS kakšen napajalnik maš?
voltažo čipseta naj bi povečeval v biosu, če pa te možnosti nimaš potem ti preostane samo še hardmod. Sploh moraš pa najprej ugotovit kaj te ovira pri navijanju.Si prepričan da je 1,75V dovolj za procesor?Poskusi še z višjimi vrednostmi, namreč veliko je odvisno od procesorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje prescotta 3,0 - voltaža in FSBOddelek: Navijanje | 1287 (1095) | Pyr0Beast |
» | Barton 2500+@200x10.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4370 (3413) | EvilK|NG |
» | barton 2600+ overclocking problemOddelek: Navijanje | 1256 (1032) | Nesta |
» | Navijanje barton 2500 problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4629 (3655) | s5cougar |
» | ABIT NF7-S in AMD Athlon XP 2600+Oddelek: Navijanje | 1891 (1482) | Tilen |