» »

težava z zunanjim USB diskom

težava z zunanjim USB diskom

ablaze ::

Kolegu sem priklopil zunanji USB disk in po nekajdnevni uporabi je stvar zastala. Ko sem prišel tja, je bil izklopljen. Po ponovnem priklopu ga comp ni spoznal (98SE), sem ga nesel domov,kjer mi tečejo XP,pa se je zgodba ponovila oz. mi ga je zaznal,a nisem mogel do njega(ni deloval pravilno).Ga vzamem iz ohišja(sem kupil posebej ohišje in disk),pogledam,če je povsod stik,napajanje ok,disk dela..Trenutno drugega,kot da je USB port na disku fuč, ne vidim..Kar je čist možno,ker sem ga pol še mal rukal in zdej ga comp zazna,ampak si ne morem nič pomagat z njim.Device manager ga prikaže,ga disablam,enablam,nič,gonilniki ok..Disk Manager ga ne prikaže, če ga vržem dol in na novo inštaliram,ga spozna,kaj vec pa ne!Kaj naj naredim?
Hvala!

kr en ::

A si ga poskusu v komp priključit da vidiš a disk dela al ne. Če dela pol je verjetno ohišje crklo.

Lucio ::

Trenutno drugega,kot da je USB port na disku fuč, ne vidim...
O čem ti sploh govoriš???
Priklopi disk na ploščo in poglej če dela (verjetno je ATA disk). Če ti ga zazna prodaj dat v usb ohišje kaj drugega npr. CD-ROM in poglej če dela. Tako boš točno vedej kaj je odpovedalo.

ablaze ::

Soory za zamudo..Sem se mal nerodno izrazil.Tnx za pomoc, je bilo pa ohisje zanic

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB

Oddelek: Pomoč in nasveti
372928 (1782) Dzhimen
»

Popravilo diska

Oddelek: Zvok in slika
224204 (3287) T-Mac
»