Forum » Pomoč in nasveti » tezava z odpiranjem internetnih strani
tezava z odpiranjem internetnih strani
isliame1 ::
zdravo,
od petka dalje se mi pri nalaganju internetnih strani zelo pogostokrat pojavi okno s tekstom: The document containc no data.
in tudi nalaganje strani je zelo pocasno (odpirajo se celo večnost in v večini primerov se mi se to okno pojavi).
ce me spomin ne vara pa se mi zdi, da nisem nic posegal v sistem oz. nisem programov nic instaliral ali odstranil.
kje je tezava in kako jo resim?
ali je tezava pri meni ali pa pri ISP?
lep pozdrav, matej
od petka dalje se mi pri nalaganju internetnih strani zelo pogostokrat pojavi okno s tekstom: The document containc no data.
in tudi nalaganje strani je zelo pocasno (odpirajo se celo večnost in v večini primerov se mi se to okno pojavi).
ce me spomin ne vara pa se mi zdi, da nisem nic posegal v sistem oz. nisem programov nic instaliral ali odstranil.
kje je tezava in kako jo resim?
ali je tezava pri meni ali pa pri ISP?
lep pozdrav, matej
nokia6310 ::
Si pregledal sistem s kakšnim add awareom?
Svoje dni je obstajal črv ki ti je zapiral porte s tem sem mel tudi sam probleme.
Ko sem redno pregledoval sistem in brisal vso navlako so tudi problemi izginili pa požarni zid obvezno vklopljen. S tem se lahko izogneš marsičemu.
Svoje dni je obstajal črv ki ti je zapiral porte s tem sem mel tudi sam probleme.
Ko sem redno pregledoval sistem in brisal vso navlako so tudi problemi izginili pa požarni zid obvezno vklopljen. S tem se lahko izogneš marsičemu.
gkovac ::
mogoče so vam gremlini vklopili firewall al pa kakšen antispy programček... preveri
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10, nepotrebno čakanje pred loading screenomOddelek: Pomoč in nasveti | 2589 (1802) | ShowDown |
» | Ubuntu 12.04 Precise Pangolin (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Operacijski sistemi | 233653 (168787) | Zvezdica27 |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4844 (4015) | Pyr0Beast |
» | Windows 7 postane popolnoma neodziven ob priklopu miškeOddelek: Pomoč in nasveti | 2518 (2292) | SLO_Matej |
» | Kako dobiti podatke s SATA diska?Oddelek: Strojna oprema | 1343 (1106) | Spajky |