Forum » Pomoč in nasveti » Težava z PC-jem, jes ne vem več kaj je narobe?
Težava z PC-jem, jes ne vem več kaj je narobe?
PALOMINO ::
Torej, že dolgo me nekaj komp dobesedno je... v glavo.
Dobro, naložil sem na plato zadnji bios, formatiral sistem, naložil vse najnovejše driverje itd itd.
Nekaj težav sem odpravil npr. to, da ko sem napajalnik ugasnil ter ga nato prižgal, PC ni zaznal več diska - no zato je bil kriv bios.
Med drugim sem rešil tudi ta problem, da se mi sedaj PC ne resetira več, ko grem ven iz kakšne igre.
In danes, seveda probam zopet igrat svojo priljubljeno igro SWAT 4 in ko grem iz špila, vse ok...samo...wallpaper, ki sem ga nastavil izgine, črke pa so tako zmazane da so praktično neberljive in disk tako rožlja kot da ga bo kap. Dobro, reset pomaga.
Pridem nazaj v Winse, disk rožlja in lučka sveti brez da bi se česarkoli dotikal.
Ker sem v fazi da grem v garažo po macolo bi še vseeno vprašal...
Je že kdo imel kdaj kakšen podoben primer?
Imam pa: AMD 64, 512RAM, GeForce 6800 Leadtek, plato Gigabyte K8NS in WD 160GB disk SATA aja pa monitor 193P. Winsi so XP + SP2.
Hvala vsem.
Dobro, naložil sem na plato zadnji bios, formatiral sistem, naložil vse najnovejše driverje itd itd.
Nekaj težav sem odpravil npr. to, da ko sem napajalnik ugasnil ter ga nato prižgal, PC ni zaznal več diska - no zato je bil kriv bios.
Med drugim sem rešil tudi ta problem, da se mi sedaj PC ne resetira več, ko grem ven iz kakšne igre.
In danes, seveda probam zopet igrat svojo priljubljeno igro SWAT 4 in ko grem iz špila, vse ok...samo...wallpaper, ki sem ga nastavil izgine, črke pa so tako zmazane da so praktično neberljive in disk tako rožlja kot da ga bo kap. Dobro, reset pomaga.
Pridem nazaj v Winse, disk rožlja in lučka sveti brez da bi se česarkoli dotikal.
Ker sem v fazi da grem v garažo po macolo bi še vseeno vprašal...
Je že kdo imel kdaj kakšen podoben primer?
Imam pa: AMD 64, 512RAM, GeForce 6800 Leadtek, plato Gigabyte K8NS in WD 160GB disk SATA aja pa monitor 193P. Winsi so XP + SP2.
Hvala vsem.
SavoS ::
Po napisanem sodeš bi sklepal, da te disk malo nateguje......kakšen program z njihove uradne strani dol potegni in ga prečekiraj.......
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel NUC za serverOddelek: Strojna oprema | 2542 (1691) | mahoni |
» | Klinasti jermen DIY menjavaOddelek: Na cesti | 2006 (1805) | phuntaox |
» | ne najde ssd diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (933) | Auba |
» | Zakaj ne dela zvok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4600 (2335) | sldcas |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 7161 (6309) | kreki |