Forum » Programska oprema » aston shell 1.9.1
aston shell 1.9.1
pioneer ::
mam program aston shell 1.9.1, in bi rabu pomoč kako se ta program sploh uporabla.
sneu sm si eno temo in zdej ne vem ko se to "naštima".
sneu sm si eno temo in zdej ne vem ko se to "naštima".
Problemi so problemi bodo...=)
lambda ::
O boh pomagej. To je najboljša stvar da totalno sfukaš windowse oz. bom rekel tko ... kolikor dolgo to uporabljaš še kar nekako gre, ampak ko pa po kakem mesecu uporabe ali dveh hočeš na standardni windows vmesnik pa izgubiš živce. Jz sem ga imel pol leta, pa je iz dneva v dan bolj zajebaval, tako da stvar iz osebnih izkušenj odsvetujem.
aaha..sej se mi je zdel da bo tak komentar ja .. kateri program pa pol priporačaš za "this shit" , razen style xp-ja ??
OwcA ::
bbLean. Nobene inštalacije, nobenega packanja po sistemu, le tekstovne nastavitvene datoteke. Milina.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Sam uporabljam bbLean in sem razmeroma zadovoljen. Kar se mene tiče je od Black Boxov najboljši.
sm najdu ta komentar ja ...desktop shells
sm najdu ta komentar ja ...desktop shells
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priročni programčki za prenosnikeOddelek: Programska oprema | 4069 (2766) | CaqKa |
» | Prvi koraki po Windows Visti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13674 (8721) | 64202 |
» | Simpl softwearOddelek: Programska oprema | 742 (679) | MihaFirst |
» | Kater OS za srfanje po netu?Oddelek: Operacijski sistemi | 1496 (1198) | pblaz |
» | Blackbox for WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1581 (1528) | jamiroq |