Forum » Navijanje » Temperatura grafične kartice
Temperatura grafične kartice
5pellfire ::
Od česa vsega je odvisna temperatura grafične kartice? Imam Leadtek GF6600GT AGP (550/1100)
in pri Doom3 imam temeraturo okoli 52-54C, pri Demo Stone pa temparatura naraste tudi
do 66C. Kolikor vem je Doom3 igra ki zelo obremeni grafično kartice, jo potemtakem
Demon stone še bolj?
Ali obstaja kakšen program s katerim bi lahko sprmeljal tempraturo grafične. V gonilnikih
se vidi samo trenutna temperature, jaz pa bi rad spremljal nihanje temperature na daljši
rok - rabil bi nekaj takega kot imam Motherboard Monitor - High/Low opcijo?
in pri Doom3 imam temeraturo okoli 52-54C, pri Demo Stone pa temparatura naraste tudi
do 66C. Kolikor vem je Doom3 igra ki zelo obremeni grafično kartice, jo potemtakem
Demon stone še bolj?
Ali obstaja kakšen program s katerim bi lahko sprmeljal tempraturo grafične. V gonilnikih
se vidi samo trenutna temperature, jaz pa bi rad spremljal nihanje temperature na daljši
rok - rabil bi nekaj takega kot imam Motherboard Monitor - High/Low opcijo?
Sami ::
Od česa vsega je odvisna temperatura grafične kartice?
Od samega GPU-ja, različni GPU-ji se različno grejejo, seveda od hlajenja (stock ali kaj boljšega), od prezračevanja ohišja in obremenjenosti.
in pri Doom3 imam temeraturo okoli 52-54C, pri Demo Stone pa temparatura naraste tudi do 66C.
Ko ti minimiraš igro, da bi šel pogledat temperaturo v driverje ta pade že za 10-12 stopinj.
Ali obstaja kakšen program s katerim bi lahko sprmeljal tempraturo grafične.
Seveda v RivaTunerju imaš opcijo Hardware Monitoring, kjer lahko spremljaš temperaturo in frekvence grafične.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
5pellfire ::
Jaz ponavadi igro aufam 10-15 minut potem pa jo izklopim - vmes pa je vklopljen nVidia meni
za temperaturo.
Glede riva tunerja - bom probal.
Hvala.
za temperaturo.
Glede riva tunerja - bom probal.
Hvala.
aha981 ::
ti kar lepo probaj...v rivatunerju....pa ko bos sel nazaj v win tam pri temp. klik desni gumb miske...pa mark max core temp.
//ni podpisa sploh!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3641 (2708) | Bostjan99 |
» | Temperature vaših 8800 GTS grafičnih karticOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2542 (1784) | kixs |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7111 (4042) | PINki |
» | GeForce 8800 temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2378 (1501) | emilo |
» | Še kakšna je temp. HDDOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1244 (1042) | SkIDiver |