Forum » Pomoč in nasveti » nalepke!
nalepke!
*TV* ::
Dejte mi prosim pomagat ker bom znoro. Muči me delanje nalepk, ko jih nalepis na pismo al kaj podobnega, da ne čečkaš z roko. To možnost ma Word sam mi vedno napiše al mimo nalepke, al pa si čist zgoraj pusti en rob pa mi pisavo odseka. V glavnem za znoret.
Zaj pa me zanima če obstaja kak mal bolši program, ki se ukvarja samo z printanjem nalep, pa kjer lahko vse natančno nastaviš, pa da maš še mogoče kak print preview.
Lp
Zaj pa me zanima če obstaja kak mal bolši program, ki se ukvarja samo z printanjem nalep, pa kjer lahko vse natančno nastaviš, pa da maš še mogoče kak print preview.
Lp
Tomi ::
Ne vem, kaj te muči pri Officu, ker jaz čisto lepo tiskam z njim nalepke. Samo prav jih moraš nastaviti.
metrodusa.blogspot.com
Baja ::
mal po netu poglej. kakšen download.com al pa kaj podobnega. No jaz delam nalepke v Corel Drawu. BP !
OrlyTM ::
Office to čist dobr dela, sam pravilno morš predlogo nastavit. Mal se poigraj z nastavitvam.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Matek ::
Kupi si nalepke na A4 listu in pol daj nova nalepka, jih zmeri in vnesi vse dimenzije, pol pa daj nov dokument. Pol ti bo razdelilo A4 stran v dele in samo vpisuj naslove.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corel Draw 12Oddelek: Programska oprema | 1671 (1032) | dzinks63 |
» | Kje bi dobu sliko sveta, da bi jo sprintal na 6 listov a4 format?Oddelek: Loža | 3414 (2672) | trek@s |
» | kako printati nalepke?Oddelek: Programska oprema | 8277 (8163) | perci |
» | Photoshop -> Corel?Oddelek: Programska oprema | 2398 (2168) | ali3n |
» | A kdo pozna te fonte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1493) | TheHijacker |