Forum » Programska oprema » OPEN OFFICE - MICROSOFT OFFICE
OPEN OFFICE - MICROSOFT OFFICE
PIAS ::
Živjo...
zanima me ali obstaja kakšna varianta, da bi dokumente ki so bili ustvarjeni z OpenOffice lahko odpiral tudi z Microsoft Wordom ali Excelom?
Namreč imam cel kup dokumentov narejenih s OpenOffice-om ko bi pa rad kateregakoli od teh dokumentov odprl z Word-om mi dokument odpre ampak so v njem sami hieroglifi...
Kaj mi je storiti da bom lahko te dokumente normalno odpiral v MS Wordu?
LP!
PIAS
zanima me ali obstaja kakšna varianta, da bi dokumente ki so bili ustvarjeni z OpenOffice lahko odpiral tudi z Microsoft Wordom ali Excelom?
Namreč imam cel kup dokumentov narejenih s OpenOffice-om ko bi pa rad kateregakoli od teh dokumentov odprl z Word-om mi dokument odpre ampak so v njem sami hieroglifi...
Kaj mi je storiti da bom lahko te dokumente normalno odpiral v MS Wordu?
LP!
PIAS
kixs ::
Ti lahko normalno v OpenOffice shranis v Microsoft formatu (doc, xls, ppt). Da bo pa MS podpiral OpenOffce je pa malo prevec za pricakovat...
LP
LP
Poldi112 ::
Kot je rekel kixs97, shranis jih kot doc oz. xls.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldi112 ()
PIAS ::
Kaj pa kaka druga varianta?
Ker mam cel kup dokumentov, OpenOffice-a pa nimam inštaliranega, in ga tudi nebi rad inštaliral... pa dokumentov je tudi ogromno... pol bi treba vsakega odpirat pa shranjevat kot *.doc
Je kaka druga varianta?
LP
PIAS
Ker mam cel kup dokumentov, OpenOffice-a pa nimam inštaliranega, in ga tudi nebi rad inštaliral... pa dokumentov je tudi ogromno... pol bi treba vsakega odpirat pa shranjevat kot *.doc
Je kaka druga varianta?
LP
PIAS
hruske ::
Dvomim, da ti bo ratalo brez namestitve OOO, ker večina orodij uorablja openoffice direkt.
Ko / če se boš vseeno lotil nameščat, obstaja orodje, da ti ni treba vsacga posebi klikat: OOoConv - BatchConv
Ko / če se boš vseeno lotil nameščat, obstaja orodje, da ti ni treba vsacga posebi klikat: OOoConv - BatchConv
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
postar_si ::
Bom kar nadaljeval temo. In sicer v službi imam problem in sicer: dokument je ustvarjen v wordu 97, pol se ga pa odpre v openofficu in obratno. Ko se da tak dokument printat, se včasih premaknejo številke strani, dodajo se elementi, ki jih ni bilo v dokumenti iztiskajo se kvadratki namesto črk. Kaj se da storiti glede kompatibilnosti med openoffice in word97 in tiskanjem? Lp, Mare
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanska vlada razmišlja o prehodu na OpenOffice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 25957 (22872) | KoKi |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14153 (10908) | driver_x |
» | Microsoft + MTV, novi popravki, Office XML (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8912 (7257) | OwcA |
» | 2 x Open Office problemOddelek: Programska oprema | 1594 (1269) | Yossarian |
» | Kupujem OFFICEOddelek: Programska oprema | 2366 (1807) | LIPSI |