Forum » Programska oprema » Nabava softweara
Nabava softweara
jjohny ::
Bom kar po pravici povedal celo zgodbo. V službi smo uradno nabavili program HyperMill. To je CAM program. Sedaj pa me šef kar špona, da ga začnem uporabljati in delati z njim. Sem bil tudi na izobraževanju, vendar sem bolj malo odnesel. Imam kar precej problemov pri delu z njim. Vem, da se ga bom naučil samo z uporabo. Zato pa bi rad nekje dobil kakšno verzijo za domači računalnik, da bi še doma vadil. V kolikor kdo ve kje bi jo lahko dobil naj mi prosim pove. Ali je mogoče že kdo nabavljal preko kakšnih tujih internetnih strani?
lp, jani
lp, jani
budili ::
kok vem je stvarca v x000 eurih tko da...
probaj pri zastopniku dobiti demo če obstaja
zlo težko se boš učil doma, pri takih stvareh rabiš postprocesor in mašino, da vidiš kaj se dogaja s tvojo kodo in obdelavo
probaj pri zastopniku dobiti demo če obstaja
zlo težko se boš učil doma, pri takih stvareh rabiš postprocesor in mašino, da vidiš kaj se dogaja s tvojo kodo in obdelavo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inženir informatike in zaposljivost z določenim znanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 17408 (14397) | Invictus |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4830 (4620) | Mehmed |
» | Medion akoya e7330 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9323 (5914) | Vorlon |
» | Pri vsej tehnologiji...A se res ne da? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8681 (6731) | mitkos |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11791 (9154) | frikihamster |