» »

XMMS & Superkaramba

XMMS & Superkaramba

theD3viL- ::

Installeran imam Fedoro Core 2, zdej uporablam KDE, zarad Superkarambe. In sicer me zanima zakaj mi Superkaramba, ki prikazuje uptime, zasedenost diska itd. prekriva use programe k jih laufam.. ? Loh bi se rekl d je on top.. sam ni nikjer za naštimat d ne bi bil (on top).


Drug problem je da v KDE-ju mi če mam XMMS + playlisto odprto in hočem minimerat minimera samo pač play, pause itd. "vrstico".


Mogoče kdo ve kako bi se dal to popravt? :\

thor984 ::

Ker so standardi protokola X11 prosto dostopni, lahko vsakdo z dovolj dobrim znanjem programiranja nadgradi knjižnico Xlib s svojim naborom grafičnih elementov ali pa napiše svoj okenski upravljalnik. To žal vodi v neenotno delovno okolje, v katerem se lahko različni namenski programi različno vedejo-pri enem se ob kliku z miško menu odpre in ostane odprt, pri drugem je odprt le, dokler držimo pritisnjen gumb na miški, in podobne neslednosti, kot so se pokazale v tvojem primeru. Mislim, da boš to zelo težko odpravil, se pa sigurno da, če že ne drugače, pa s spreminjenjem izvorne kode. Samo jaz bi si potemtakem raje drugo distribucijo namestil na disk, če bi me stvar tako motila.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10234154 (11369) BaRtMaN
»

Linux v Slovenscini

Oddelek: Operacijski sistemi
51178 (1049) kriko1
»

Združitev konzole in namizja v Debianu

Oddelek: Operacijski sistemi
131246 (1019) ZGI
»

Novo KDE namizje

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
273828 (2815) M.B.
»

Linux: kako do takšnega namizja? :)

Oddelek: Operacijski sistemi
9983 (864) MasterMind

Več podobnih tem