Forum » Mobilne tehnologije » kater mobilnik
kater mobilnik
bart ::
živijo!
v teh dneh si mislim nabavit nov mobilni telefon. Predvsem pa me zanimajo vaša mnenja in lastne izkušnje teh treh modelov:
Siemnes M65
Nokia3220
motorola v525
vsi so pri simobilu po 15k
lep pozdrav.
v teh dneh si mislim nabavit nov mobilni telefon. Predvsem pa me zanimajo vaša mnenja in lastne izkušnje teh treh modelov:
Siemnes M65
Nokia3220
motorola v525
vsi so pri simobilu po 15k
lep pozdrav.
Modri dirkač ::
Jest sem si nabavu siemensa po dolgih letih zvestobe nokii.
Zdej ga mam en teden in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Ekran svetlobna leta pred nokio, prostora dost, bike-o-meter zakon(sem dost na biciklu), škoda edin ker nima mp3 predvajanje, ma pa .wav zvonenje.
Kamera je presenetljivo solidna.
Edin baterija je mal slabša kot pri Nokiah. Sem bil do zdej navajen brez polnjenja tudi do 6 dni, tle je od 3-4.
Zdej ga mam en teden in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Ekran svetlobna leta pred nokio, prostora dost, bike-o-meter zakon(sem dost na biciklu), škoda edin ker nima mp3 predvajanje, ma pa .wav zvonenje.
Kamera je presenetljivo solidna.
Edin baterija je mal slabša kot pri Nokiah. Sem bil do zdej navajen brez polnjenja tudi do 6 dni, tle je od 3-4.
Everybody lies!
ShowDown ::
Bolj masiven, hiter, baterija drži dlje, večji enkran......edino BT nima, to me malo moti.
francka45 ::
jest bi ti tut priporoču siemensa ker ga mam jest zdej že en cajta pa ful dobr dela
res je da nima modrega zoba a me to ne moti toliko
res je da nima modrega zoba a me to ne moti toliko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33749 (23422) | LuGi |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12884 (9053) | Azrael |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4094 (3697) | NemecRok |
» | Ker mobilni telefon?Oddelek: Kaj kupiti | 1964 (1651) | roli |
» | ker mobitel mate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5641 (5054) | Morpheus |