Forum » Kaj kupiti » HP PSC 1215 akcija v Mercator-ju
HP PSC 1215 akcija v Mercator-ju
Grimlord ::
Zanima me če je ta printer scanner vredn svojih 21k ?
Sem gledal sicer reviewe, me pa zanima če ga ma kdo od vas, da pove kako se obnese in če je dobra naložba.
Kar na plan z odgovori
Sem gledal sicer reviewe, me pa zanima če ga ma kdo od vas, da pove kako se obnese in če je dobra naložba.
Kar na plan z odgovori
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
borchi ::
js mam psc 1210 in mi je ok. star kako leto al pa mal več. do sedaj še nisem mel kakih problemov. kj več ti pa ne znam povedat, ker če pridejo iz printerja iste slovnične napake koker so na ekranu - pol js smatram, da printer deluje.
l'jga
tiborrr ::
Za tega 1215 sem dal pred 8 meseci okoli 22k, takda to ni nic kul cena .
ANNI power
ANNI power
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Ja no, saj si ga nebom jaz kupo Mama mi je pokazala da pač majo zaj to, pa če bi ga mel. In seveda, ker sem že kakih 5 let brez printera, oz. barv za njega Bo valda dobrodošel, še posebaj pa ker je to kao scanner in printer v enem.
perci ::
raj si kup hp 1010 ali 1020 laserca, so zdele tko nesramno poceni, da je greh kupit kaj drugega
Ja, že že, samo to kar si ti predlagal je samo printer, ni kombiniran s scannerjem. Tole kar pa nameravam kupit pa je printer IN scanner. Predvidevam da bom to rabil v prihodnjosti, in ker recimo da današnji printerji delajo kar lepe printe, bo menda ta dovolj za kako seminarsko pa take zadeve sprintat. Scanner je pa pač bonus (za kako slikico skenirat) Pa še mati dobi neke pike, ker je glih Mercator
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grimlord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Makerbot Digitizer: 3D-skenerOddelek: Novice / Modifikacije | 9664 (7593) | Rudolf |
» | HP Officejet J4580 (J4500 series)Oddelek: Kaj kupiti | 2535 (2491) | Zheegec |
» | Kateri scannerOddelek: Kaj kupiti | 1468 (1246) | ChiefThunder |
» | Printanje sesuje WindowseOddelek: Pomoč in nasveti | 846 (730) | PhotoBlaz |
» | keri skener? keri printer?Oddelek: Kaj kupiti | 1286 (1203) | Dami |