Forum » Strojna oprema » Težave z cdr om
Težave z cdr om
brezimni ::
Ima lite on pekača 52x32x52, reč mi nikakor noče ne brati ne pisati cedejev. Ko dam cd noter, ga normalno zalaufa in prebere, potem pri večjih vrtljajih pa začne čudne glasove spuščat in cd se ustavi, (kot da bi imel ohter). Opazil sem da ima težave pri večjih hitrostih, nad 30x tam takoj začne štrkat in grglat in več nič ne naredi.
Pri peki pa je isto, tam niti ne začne pisat, ker je isto kot odzgoraj. napravo sem že razstavil in sčistil laserček, misleč da je prah gor, a je stanje isto. Bi nadgradnja kaj pomagala.
Še konfiguracija p3 2.4, 512rama, 80 giga disk + dvd rw primarna in lite on + rack (občasno disk) sekundarna.
Reč je ista z novimi ali starimi windowsi. A je šel rakom žvižgat, ali ga daje pomladanska utrujenost. Garancija je potekla, k serviseru ga pa ne mislim nosit.
Pri peki pa je isto, tam niti ne začne pisat, ker je isto kot odzgoraj. napravo sem že razstavil in sčistil laserček, misleč da je prah gor, a je stanje isto. Bi nadgradnja kaj pomagala.
Še konfiguracija p3 2.4, 512rama, 80 giga disk + dvd rw primarna in lite on + rack (občasno disk) sekundarna.
Reč je ista z novimi ali starimi windowsi. A je šel rakom žvižgat, ali ga daje pomladanska utrujenost. Garancija je potekla, k serviseru ga pa ne mislim nosit.
brezimni ::
verjetno, samo ne vem kako, saj je nisem veliko uporabljal. verjetno jo bom probal še 1x razstaviti in pogledal kako se bo reč obnašala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2411 (1951) | solatko |
» | modifikacija SSD disk zunanji v notranjiOddelek: Strojna oprema | 2552 (2214) | zavajon |
» | Canon A70 error 18!Oddelek: Zvok in slika | 2542 (1874) | R33D3M33R |
» | Lite on CDRW - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1934 (1441) | jest10 |
» | Kateri pekač?Oddelek: Kaj kupiti | 1822 (1576) | AtaStrumf |