Forum » Strojna oprema » Iz zvočne kartice se nič ne sliši!
Iz zvočne kartice se nič ne sliši!
Lincolin ::
Hy,
zanima me zakaj ko sem danes na novo formatiral disk in posnel windowse XP ne dela zvočna kartica. Takoj uzačetka mi je delala ko pa sem se priklopil na internet downloadal en film mi pa ni hotela več delat?
Zakaj?
zanima me zakaj ko sem danes na novo formatiral disk in posnel windowse XP ne dela zvočna kartica. Takoj uzačetka mi je delala ko pa sem se priklopil na internet downloadal en film mi pa ni hotela več delat?
Zakaj?
K0K0 ::
Si naložil gonilnike za zvočno?
Nisi ane sej xp-ji to itak sami nardijo ane
Če imaš integrirano poglej katero plato imaš potem pa pojdi na proizvajalčevo stran in si potegni gonilnike za zvočno in chipset in jih inštaliraj.
Potem pa pojdi na control panel > system > hardware > device manager in poglej če ima mogoče še kaka naprava klicaj ali vprašaj.
Nisi ane sej xp-ji to itak sami nardijo ane
Če imaš integrirano poglej katero plato imaš potem pa pojdi na proizvajalčevo stran in si potegni gonilnike za zvočno in chipset in jih inštaliraj.
Potem pa pojdi na control panel > system > hardware > device manager in poglej če ima mogoče še kaka naprava klicaj ali vprašaj.
AndrejS ::
Jaz tudi nič nisem slišal iz zvočne kartice, potem pa sem ugotovil če priklopim zvočnike je problem delno odpravljen, kajti zvok prihaja iz zvočnikov.
Lincolin ::
Ja pa sej sem naložil windowse pa mi naložil gonilnikov za zvočno pol sem jhh pa naložu mu je pa delal. Pol sem se pa connectal na net downloadal eno musko sem jo hotel zagnat pa mi ni hotel, ker sem mel ene probleme z windows medi player pol sem pa probov zagnat musko v winamp pa mi tudi ni delalo. Kaj naj naredim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8169 (2358) | simongrega |
⊘ | please helpOddelek: Pomoč in nasveti | 809 (684) | Gray_Warden |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (4188) | gasos |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8657 (5106) | d4rko |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5941 (4629) | BlackHole |