» »

POMOČ PRI DIVX

POMOČ PRI DIVX

gonilnik ::

A MI LAHKO KDO POVE, ZAKAJ MI NE "LAUFAJO" DIVX FILMI? IMAM CELERONA 333A, 256MB RAMA, MOJA MATIČNA PLOŠČA JE PCI 100 M726, GRAFIČNA KARTA VOODOO BANSHEE, FILMI ŠTEKAJO FUL, PROBAL SEM ŽE VSE MOGOČE PREDVAJALNIKE IN VSE NASTAVITVE, PA NIČ NE POMAGA. PLEASE HELP!!

Kekec ::

Moznosti je vec: Presvoh masina, slaba konfiguracija, slab DivX, slab predvajalnik, po mojem je ta prvo!

cyber ::

ja procesor je kar vredi ravno najboljši vendar zadostovati bi moral za gledanje pr nastavitvah cpu 0. tko verjeten je prešvoh plata saj to je v večini primerov pr divx seveda če je film v redu in vse ostalo štima codeki in te šare..
Plata ima po mojem slabo prepustnustnost pomnilnika kar se full pokaže ravno pr teh filmih divx,,saj sem gledal dost filomov pr prijatlih in tisti ki so meli švoh plate so jim full štekal na začetku sem sam bil med njimi pol sem pa nabavo novo plato pa se morija končala..zdej gledam pa vse na cpu 4 vse nastavitve so na full pa še z cdrw jih gledam pa mi ne štekajo..tko če mi ne verjameš si zmer memory benchmark z sandro pa pol poročaj kolk kaj dobiš...jaz ti že kar naprej povem da boš imel tam okrog maximum 80..in samo toliko da tist memory benchmark ni odvisen od hitrosti procesorja ampak je odvvisen od hitrosti tvojega rama na koliko deluje tvoj ..ram pa ti dela na 66 mhz.

WolfmanJack ::

Kriva je matična, vem, ker sam imel isto. Ne zavira ti samo DivXe, tudi igre ti delajo počasneje kot bi na tem procesorju morale.
Mel sem c400, po testiranju pa sem ugotovil, da deluje nekako tako, kot da bi imel nekaj vmes med 266-300Mhz.

Mr.-Viko ::

Treba bo začeti hraniti denar za novo matično. Imel sem isti problem, vendar z AMD K6-2 500 in SiS matično ploščo. Nekaterih DivX filmov sploh nisem mogel gledat, ker se je preveč zatikal. Upoštevaj naš nasvet. Kupi si boljšo matično ploščo.
No comment, really

DeLonghi ::

yap, res je...sem kolegu sestavil eno masino s celeronom2 in neko nonaname plato (beri via chipset) in mu je stekalo tako hudo, da me je bilo sram pred monitorjem sedet in se opravicevat
drug dan pa zadegam 815 chipset in evo ga...divx je takoj stekel, brez zatikanja in ko sem menjaval med full screenom in half, je zgladil sliko v no time!

Priporocilo: zamenjaj to svojo platko z kaksno abitko bh6, ce jo dobis kje okrog (pod 15 jurji) drugac pa posez po 815.ki
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

DivX ::

to temo smo že tokrat odprli a ne?? drgac pa so ti fantje ze razlozil!!! Jaz mislim de je najvec od plate!!!
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com

gonilnik ::

Hvala za odgovore, sem si kar mislil da je plata.Sedaj pa mi prosim priporočite eno, ki pa ne bo preveč draga,saj moram s plato menjati tudi ohišje.Seveda ce me moja stara prej ne ubije.
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zahteve za gledanje divx filmov

Oddelek: Strojna oprema
493079 (1839) Azrael
»

Zakaj mi ne vrti normalno DIVX-ov...

Oddelek: Zvok in slika
231450 (1043) roCkY
»

gledanje DivX filmov

Oddelek: Pomoč in nasveti
331862 (1041) smash
»

divx filmčki štekajo

Oddelek: Pomoč in nasveti
141177 (1004) G[e]c
»

Zatikanje divx filmov

Oddelek: Pomoč in nasveti
231363 (1160) cyber

Več podobnih tem