» »

DOS

DOS

BIG_Yack ::

Ok. vem, da se tole sliši staromodna zadeva, vendar jo jaz še vedno upoštevam. Namreč rad se ukvarjam z operacijskimi sistemi. In, če se s tem rad ukvarjam me mora zanimati vse. Ravno zdaj so me začeli zanimati operacijski sistemi DOS. In sem si rekel "to moram videti". In res! Saj poskušam to videti, ampak bi nekje rad dobil najnovejšo verzijo DOS sistema. nekaj sem našel, amapak samo komande za kaj drugega sem prelen. In sem se pač zamislil in pomislil. Poznam dve rešitvi slo-filesharing.com (ampak je stran trenutno zaprta zaradi objave popolnoma delujoče programske opreme Deluxe Ski Jump v3 1.1) ali pa slo-tech (in sem trofu)! Takoj sem se registriral, opravil aktivacijo, prebral pravila, prebral novice itd... In zdaj vas vprašujem, če bi mi vi malo pomagali. Seveda mislim, da bi mi na moj mail poslali datoteko ali pa link. Lahko pa ga objavite kar tule. In tej temi nič ne bo škodilo, če se bi malo pogovorili o DOS-u. Hvala za vašo pozornost!

Poldi112 ::

lol, mazohist. Obstaja ena fina stran, www.google.com. Tam ti bodo lahko pomagali.
pa btw, danes je ze 2. april.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

BIG_Yack ::

Saj vidiš, da sem len pa sem mislil, če bi mi pomagali! Opažam pa da je res že 2 april!!!!!!!! Super! 2 aprila čepim za računalnikom že cel dan pa nič! Saj se samo šala!!! No res pa sem mislil, da bi tukaj lahko dobil kak link!

CCfly ::

"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

gzibret ::

Jaz imam doma dos 6.22, v bistvu je win program, ki ti naredi inštalacijske diskete. V ponedeljek ti lahko napišem ime, da pogledaš na Muli, ali pa mi daj mail, pa dobiš. Dolgo je nekaj čez 5 MB.
Vse je za neki dobr!

BIG_Yack ::

Ti mi samo danes gor vrzi! Tu maš mail pa pazi da hitro nardiš (to ni grožnja ampak moja šala, ki se jim ne morem upreti)! Mail pošlji na na ta naslov. No rad bi to datoteko dobil čim prej zato bi te prosil, da ne pošiljaš datoteke v ponedeljek (takrat sem odsoten) in prosim pošlji danes ups zdaj ali pa danes!

Poldi112 ::

Pa imas kak konkreten razlog, da cakas MS dos (ki je predvidevam celo nelegalen)? Ker CCFly ti je dal par linkov, kjer lahko dobis zastonj, legalen dos. Samo link moras kliknit.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

BIG_Yack ::

Imam razloge in še to kakšne! Ampak se mi več ne da pisat! Eden iz med razlogov je to, da bi ga rad stestiru! Durgače pa mam še 11 dolgih razlogov samo se mi nič ne, da ker sem že kar nekaj časa ko sem bil odsoten spal!

borchi ::

mislim, da se mi je že razvid radar za novince na forumu :\
l'jga

Jan987 ::

gzibret: a mi lohk pošlješ mail na jancek123NO@SPAMgmail.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stare igre na XPjih

Oddelek: Igre
51195 (1076) karafeka
»

[C++]Programiranje za DOS

Oddelek: Programiranje
6984 (873) 64202
»

DOS program ne deluje

Oddelek: Programska oprema
81074 (971) karafeka
»

Težave z dos aplikacijo

Oddelek: Pomoč in nasveti
9922 (852) Frenki_Beleven
»

Stari dobri dos?

Oddelek: Programska oprema
6814 (763) msmiha

Več podobnih tem