Forum » Operacijski sistemi » Zagon in profil uporabnika
Zagon in profil uporabnika
lojze8 ::
Ko vklopim računalnik se mi ob zagonu ob sporočilu dobrodošli pokaže okno v katerem piše: Uporabniško okolje:Windows ne more naložiti uporabnikovega profila vendar vas je prijavil s privzetim profilom za sistem.
Podrobno: Proces nima dostopa do datoteke, ker jo uporablja drug proces. Potem 30 sekund odšteva (če prej ne prekinem) potem pa se win normalno naložijo. Uporabnik sem samo jaz in ni nobenega drugega uporabniškega računa. Želel bi, da se to okno ne pojavlja in se win takoj naložijo, saj ne uporabljam gesla. Kje naj to uredim?
Podrobno: Proces nima dostopa do datoteke, ker jo uporablja drug proces. Potem 30 sekund odšteva (če prej ne prekinem) potem pa se win normalno naložijo. Uporabnik sem samo jaz in ni nobenega drugega uporabniškega računa. Želel bi, da se to okno ne pojavlja in se win takoj naložijo, saj ne uporabljam gesla. Kje naj to uredim?
- premaknil iz Mali oglasi: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (2029) | In Extremis |
» | Hitrejše nalaganje XPjev.Oddelek: Navijanje | 2065 (1341) | Pyr0Beast |
» | win Xp - problem z userjiOddelek: Operacijski sistemi | 1054 (919) | miha |
» | Windows 2000 - uspel naloziti, AMPAK!!!Oddelek: Programska oprema | 1142 (868) | Highlag |
» | win 2000 pomoc nujno!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 880 (798) | Mr.B |