Forum » Omrežja in internet » Kaj nabaviti - ADSL vs CABLE ???
Kaj nabaviti - ADSL vs CABLE ???
Bx ::
Kolega me sprašuje kaj bi si nabavil...kaj je boljše...
Ker sam nimam ne enega ne drugega , sem reku da bom tuki vas mal vprašu...
Zdej me pa zanima če kdo ve kakšna je razlika - prenosi ipd?
ADSL - kaj se rabi da ga lahko uporabljaš (kakšen priključek, modem, a se mora posebej kej naročit pri siol-u,zdej ma navaden modemski priključek, itd...) in pa CENE (če kdo ve)
CABLE - enako kot zgoraj
že vnaprej hvala
lp
Ker sam nimam ne enega ne drugega , sem reku da bom tuki vas mal vprašu...
Zdej me pa zanima če kdo ve kakšna je razlika - prenosi ipd?
ADSL - kaj se rabi da ga lahko uporabljaš (kakšen priključek, modem, a se mora posebej kej naročit pri siol-u,zdej ma navaden modemski priključek, itd...) in pa CENE (če kdo ve)
CABLE - enako kot zgoraj
že vnaprej hvala
lp
Bx
SasoS ::
Neveredning story....
ADSL - preberi si kkšnga od miljon postov na Slo-techu ali kkšnm drugm forumu (in/ali obišči SiOL).
CABLE - odvisno katerega operaterja imaš (če sploh... )
ADSL - preberi si kkšnga od miljon postov na Slo-techu ali kkšnm drugm forumu (in/ali obišči SiOL).
CABLE - odvisno katerega operaterja imaš (če sploh... )
AntiC ::
ADSL,ADSL in se enkrat ASDL. Rabs ISDN prključk. To posebi nabavs, ce ga pa ze mas pa nabavs sam adsl paet k je 30k SIT z ADSL modemom in razcepnikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi Telekom ne omogoči ADSL-a?Oddelek: Omrežja in internet | 3017 (1762) | Pyr0Beast |
» | Končno ADSL po "navadni liniji"!!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 3784 (2423) | Frizzy |
» | Kdaj pride vdsl? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6358 (4704) | Hux |
» | Windows XP, 2003: Vzpostavljanje povezave z internetom ob zagonu računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1582 (1477) | alesrosina |
» | Kabel ali adsl oboje siolOddelek: Omrežja in internet | 1744 (1342) | SasoS |