Forum » Programiranje » VB.NET 2005
VB.NET 2005
Snupy_II ::
Sm začetnik v programiranju zanima me? Kako recimo dostopati do Accessove baze podatkov
A obstaja kaka spletna stran primeri?
Al pa če mi loh kdo na kratko razloži. (se priporočam za kake enostavne primere)
Hvala
A obstaja kaka spletna stran primeri?
Al pa če mi loh kdo na kratko razloži. (se priporočam za kake enostavne primere)
Hvala
user4683 ::
Malo pogooglaj za ADO.NET (ADO.NET access database vrne nekaj primernih rezultatov). Inu malce si poglej OleDb.
Ql bi blo, če se naučiš (ko boš že kolikor toliko obvladal zadevo) z bazo upravljat kar z grajenjem komponent (Component) z primernimi gradniki (Data Adapterji, Data Connectioni ipd.), ki ti znajo zelo pohitrit izdelavo povezav/manipulacije z bazami (bolj ali manj vizualno, se razume ).
Ql bi blo, če se naučiš (ko boš že kolikor toliko obvladal zadevo) z bazo upravljat kar z grajenjem komponent (Component) z primernimi gradniki (Data Adapterji, Data Connectioni ipd.), ki ti znajo zelo pohitrit izdelavo povezav/manipulacije z bazami (bolj ali manj vizualno, se razume ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje na slotechu (v bistvu tudi kje drugje) lahko....Oddelek: Loža | 1510 (1068) | Venum |
» | DataView, DataTable, DataSetOddelek: Programiranje | 1154 (905) | detroit |
» | netbeans in podatkovna bazaOddelek: Programiranje | 742 (644) | boss-tech |
» | Visual Studio 2008 in .NET Framework 3.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9055 (7195) | darkolord |
» | [VB.Net] BazeOddelek: Programiranje | 1666 (1504) | Porker |