Forum » Pomoč in nasveti » WD Raptor 36gb, ne zazna
WD Raptor 36gb, ne zazna
Jok3r ::
Imam problem z malo več kot pol leta starim diskom WD raptor. Nikakor mi ga noce vec zaznati kode se bi poslovil od zivlenja. Zanima me kako je z garancijo. Ali se da uveljavlati pri kakem uradnem WD servisov disko alo kako v SLOVENIJI, saj je disk kupljen v Canadi in ima 5-let garancije. Sicer gre foter augusta spet tja in ga bi lahko zamenjal takrat ampak jaz potrebujem cim prej disk tako da ce se da tukaj kaj zihtat mi povejte.
suntrace1 ::
Garancija velja tudi pri uradnem zastopniku v Sloveniji, sicer zastopništva ne bi potrebovali.
Vendar veljajo enaki pogoji - račun in garancijski list.
Vendar veljajo enaki pogoji - račun in garancijski list.
sinko999 ::
DA ne bom odpiral nove teme če imam jaz disk kupljen pred vstopom v EU, kupljen je bil v avstriji sam disk še ima garancijo, za njega nisem plačal carine potem lahko tudi uveljavljam reklamacijo pri zastopniku pri nas ali moram disk poslati direkt proizvajalcu.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancijska zamenjava artiklaOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (724) | bastadu |
» | Seagate servis na štajerskem ali v bližnji AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 1588 (1346) | SmeskoSnezak |
» | Kolikšne so marže na TVjeOddelek: Loža | 6545 (5805) | St235 |
» | Trdi disk hitachi garancijaOddelek: Strojna oprema | 1379 (1159) | MitkoVIP |
» | Crknil disk...in zdej problemi z menjavoOddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1141) | Dead_Eye |