Forum » Operacijski sistemi » katere datoke skrbijo za zagon
katere datoke skrbijo za zagon
m30000 ::
Živjo,
zanima me katere datoteke skrbijo za zagon računalnika(kaj naj bi se naložilo ko prižgeš računalnik), da bi jih malo pogledal in uredil
Imam win xp profesional
lep pozdrav
zanima me katere datoteke skrbijo za zagon računalnika(kaj naj bi se naložilo ko prižgeš računalnik), da bi jih malo pogledal in uredil
Imam win xp profesional
lep pozdrav
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
aja pa še to če je kj važno. Disk sm prklopu pr kolugu in opaziu da imam v winsih 4 datoteke winlogon.exe in eno winlogon.bak En logon se nahaja v win/system32 drugi pa v win/softwaredistribution/.....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: m30000 ()
Microsoft ::
da bi jih malo pogledal in uredil
Prakticno ni kaj za urejat. Urejat se da recimo Boot.ini (poisci z search funkcijo), da bi pa recino ntldr, ntoskrnl.exe, Ntdetect.com, Hal.dll, Sms.exe, Winlogon.exe in ostalo urejal, pa prvic slisim.
by Miha
Prakticno ni kaj za urejat. Urejat se da recimo Boot.ini (poisci z search funkcijo), da bi pa recino ntldr, ntoskrnl.exe, Ntdetect.com, Hal.dll, Sms.exe, Winlogon.exe in ostalo urejal, pa prvic slisim.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
aha, ja hotu sm kj pogledat če je kje tm problem ker se mi računalnik sam od sebe resetira še preden pride v windovse
Microsoft ::
Kako sekundo ali dve po tistem, ko ti 'presteje' ves RAM, pritisni na F8, potem pa izberi Safe Mode. Ce to dela, si na dobri poti.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirusOddelek: Pomoč in nasveti | 1607 (1532) | koyotee |
» | Kako - avtomatsko zapiranje določene aplikacije?Oddelek: Programska oprema | 1265 (1109) | TitanSLO |
» | Cudni procesi v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1866 (1724) | Haby |
» | kako preprečiti zagon aplikacijam?Oddelek: Programska oprema | 1230 (1112) | Dragi |
⊘ | Windows XP RC1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6122 (4845) | andrej |