Forum » Loža » Nakup preko Amazon-a.
Nakup preko Amazon-a.
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Ja naročil sem iz Amazon.UK tam kot vedno.Saj sem samo na Amzon.UK prijavljen.Vedno naročam samo od tam.
mtosev ::
verjetno si se zmoto in nakup opravil na amazon.com
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
St235 ::
No če je username povsod isti potem je pa čisto možno,da sem zamešal.Ker,do zdaj sem vedno dobil z Anglije edino enkrat superge z Nemčije.Čisto možno,da sem zamešal Amazon.UK z COM je pa res,da ne gledam ali so dolarji ali funti jaz vidim samo Eure
No zdaj vem nekej novega zdaj se nebom več zmotil.
Hvala
No zdaj vem nekej novega zdaj se nebom več zmotil.
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Če smo čisto pošteni potem nisi nič v minusu.
Namreč za izdelek si dal 75$ in 16EUR, kar je vse skupaj cc. 73EUR, ti pa si tako ali tako mislil, da boš za vse skupaj plačal 75EUR (40+35).
Namreč za izdelek si dal 75$ in 16EUR, kar je vse skupaj cc. 73EUR, ti pa si tako ali tako mislil, da boš za vse skupaj plačal 75EUR (40+35).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Če smo čisto pošteni potem nisi nič v minusu.
Ja je nekaj takega
Moram pa še povedati,da je z Anglije prišel vedno lepši paket kot z USA(vse zmečkano)
Zgodovina sprememb…
mtosev ::
če ni nič poškodovano pol vse štima
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
cordoba ::
http://www.amazon.com/Top-Spin-4-Xbox-3...
Tole se plača naročit iz usa? Iz anglije, dostava ni možna, iz Nemčije pa je s poštnino 34 eur.
Tole se plača naročit iz usa? Iz anglije, dostava ni možna, iz Nemčije pa je s poštnino 34 eur.
Ganon ::
Kaj? Meni napiše, da dostava na ta naslov ni mogoča. Se lahko zmeniva, da mi naročiš, če si iz Lj? Vrnem uslugo..
Ups sory sem videl, da sem dal link za xbox. Torej rabim za ps3 :)
http://www.amazon.co.uk/Take-2-Top-Spin...
http://www.amazon.co.uk/Take-2-Top-Spin...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cordoba ()
Ganon ::
Za PS3 pa res ne gre. Kontaktiraj prodajalca in ga prosi, če pošlje v Slovenijo. Meni so že večkrat tako poslali.
RejZoR ::
Iz amerike (Amazon) si mislim naročit ročno uro za ~120 dolarjev (nisem preverjal ampak upam da pošiljajo k nam).
Pa me sam zanima do kolk zneska je že brez carine? Ker če vračunam davek in poštnino bo cena še vedno dokaj ok, skrbi me samo za carino čeprav grozno visok znesek ne bi smel bit.
Pa me sam zanima do kolk zneska je že brez carine? Ker če vračunam davek in poštnino bo cena še vedno dokaj ok, skrbi me samo za carino čeprav grozno visok znesek ne bi smel bit.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Predvsem pa je meja za carino tako kot na ostalih 11 straneh te teme, 20 straneh teme o ebayu, in nebroju tem o paypalu, še vedno nad 150€.
Aja? Tega pa nisem vedel. Hm, pol bom pa mal pogledal na uradno ameriško stran proizvajalca (v evropi sploh nimajo globalne spletne strani kot je za US). Oz je v ameriki nasploh več dealerjev, mogoče bom imel tam več sreče. Pol je vse samo stvar tega če bojo splh poslal k nam in po kakšni ceni poštnine.
@Lakotnik29
Sorry ker se mi en da browsat 50 strani... :rolleyes:
@Lakotnik29
Sorry ker se mi en da browsat 50 strani... :rolleyes:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()
Preko amazona bom naročil 3 igre za Playstation 3.Pa pod izdelkom piše za vsako igro drugače sold by:clickforgamesltd,Global Xpress in inetvideo-uk.Kaj zdaj to pomeni,da bo vsak cd prišel posebej ali bodo skupaj zapakirali in poslali
tony1 ::
Saj tebi je vseeno, to je amazonov problem. Poštnine boš amazonu plačal enako, kot če bi bili vsi trije poslani v isti škatli.
Saj tebi je vseeno, to je amazonov problem. Poštnine boš amazonu plačal enako, kot če bi bili vsi trije poslani v isti škatli.
Sem zdaj gledal in ni varjante,da v eni trgovini dobim vse 3 igre.Ker jih nimajo povsod.
Se pravi če naročim vse 3 igre pri 3 različnih trgovina bom sigurno samo enkrat plačal poštnino?
Ker če bom plačal za vsako posebaj potem se mi pomoje že bolj splača kupiti v Sloveniji čeprav je na amazonu dosti ceneje.
Zgodovina sprememb…
Looooooka ::
Mislim, da enkratna postnina velja samo za dolocene izdelke. In sicer za izdelke stacun, ki sodelujejo z amazonom. Neka fora z njihovim dobavnim centrom.
Ampak mislim, da ti ko jih dodas v kosaro lepo napise ce mas take izdelke in pride v postev enkratna postnina.
Se nisem nikoli 3h stvari naenkrat narocil tko da ne bi vedel, kaj naj bi tam pisalo :)
Ampak mislim, da ti ko jih dodas v kosaro lepo napise ce mas take izdelke in pride v postev enkratna postnina.
Se nisem nikoli 3h stvari naenkrat narocil tko da ne bi vedel, kaj naj bi tam pisalo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Okapi ::
Ni mi jasno, kaj toliko komplicirate nekateri. A vas je strah vreči robo v košarico in se odklikati do tam, ko vidiš skupno ceno s poštnino?
O.
O.
Matija82 ::
Poštnine se bodo najverjetneje seštele toda prikazane bodo kot en znesek. Okapi has a point.
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.
Vedno naročam na isti naslov a zdaj mi piše tole.Če dam quantity na 0 zbrišem izdelek.Kot kaže tud tukaj ne bo nič
Vedno naročam na isti naslov a zdaj mi piše tole.Če dam quantity na 0 zbrišem izdelek.Kot kaže tud tukaj ne bo nič
Razlog zakaj sem instaliral Chrome.
Samo zarati tistega "does amazon ship to my address" plugina.
Ne vem zakaj jim se ni potegnilo, da majo totalno user unfriendly in nepregledno stacuno.
Verjetno s kksnim razlogom za reklame ampak ok...prek ebaya je 6x vecji uzitek metat denar cez okno :)
Samo zarati tistega "does amazon ship to my address" plugina.
Ne vem zakaj jim se ni potegnilo, da majo totalno user unfriendly in nepregledno stacuno.
Verjetno s kksnim razlogom za reklame ampak ok...prek ebaya je 6x vecji uzitek metat denar cez okno :)
M-Power, to kupuješ od drugih štanuc in ne Amazona. Ene pošiljajo, druge ne.
Loooka, ma sej ni tolk po stari poti. Košarico klikneš pa proceed to checkout.
Kakorkoli, daš link za plugin ? Da vidim napredek od moje metode, hehe.
Loooka, ma sej ni tolk po stari poti. Košarico klikneš pa proceed to checkout.
Kakorkoli, daš link za plugin ? Da vidim napredek od moje metode, hehe.
Ja sem opazil." igre mi je spustilo na blagajno ene pa nikakor ne.Tako,da sem naročil 2 igre.
1:Igra
Delivery Method: Standard
Items: GBP 26.20
Postage & Packing: GBP 9.18
------
Order Total: GBP 35.38
Payment Total: EUR 42,82**
2:igra
Delivery Method: Standard Delivery
Items: GBP 15.97
Postage & Packing: GBP 4.02
------
Order Total: GBP 19.99
Payment Total: EUR 24,20**
Order Grand Total: EUR 67,02
V Sloveniji pa prva igra pride 59,96 eur in druga 43,95 eur.
Ni mi pa hotelo poslati igre Uncharted 3 ki je na Amazonu celih 15 funtov-17,41 eura.
Sem pa isto to igro gledal še v trgovini v Sloveniji nova 39,95 in rabljena 28 eur
Ista igra na mimovrste.com pa je 65.56 eur kakšni lopovi
------
------
Ni mi pa hotelo poslati igre Uncharted 3 ki je na Amazonu celih 15 funtov-17,41 eura.
Sem pa isto to igro gledal še v trgovini v Sloveniji nova 39,95 in rabljena 28 eur
Zgodovina sprememb…
Plugin
Ja razlika je tocno v tem, da ne rabis it na checkout, kjer si razocaran, ko zadeve sploh ne mores narociti :P
Ja razlika je tocno v tem, da ne rabis it na checkout, kjer si razocaran, ko zadeve sploh ne mores narociti :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
Magic1 ::
M-power, a ti namerno preferiraš škatelne verzije? V večini primerov se da dobit ključ za digitalno verzijo ceneje, hitreje in preprosteje.
Magic
Red_Mamba ::
Ja sem opazil." igre mi je spustilo na blagajno ene pa nikakor ne.Tako,da sem naročil 2 igre.
------
------
za 28€ ti jo jst zrihtam original iz amazon.co.uk :)
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg
Te zaposlitvene agencije so ena težka svinjarija že v štartu in bi jih moral prepovedat. Okoli handlajo delavce za minimalno plačilo in slednji nimajo praktično nobenih pravic. Da ne boste mislili da je Amazon edini. Tega je pri nas tud ogromno, samo se o tem premalo oz sploh ne govori...
Članek na isto vižo tudi v februarskem Globalu.
Stavek: "Kako je lahko urad za varstvo pri delu to odobril?" sem spremenila v "Je urad za varstvo pri delu to sploh odobril?"
Zato je dobrodošlo razvedrilo, ko si predstavljam kako bodo vse te spolne igrače jemali izpod smrečice in jih odvijali. Vesel božič. Tu maš orjaškega črnega tiča, ki si si ga želela
bleem ::
Torej rad bi kupil neke stvari (igre za xbox) preko amazon.co.uk. Zanimam se za rabljene igre, pri ponudnikih zraven piše recimo "+ ?1.99UK delivery". Kako izvedeti kateri ponudniki pošiljajo igre okoli po Evropi?
Hvala:)
Hvala:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bleem ()
Okapi ::
kako izvedeti kateri ponudniki pošiljajo igre okoli po Evropi?Odklikaj se do predzadnje stopnje nakupa in boš videl, ali pošiljajo in koliko je poštnina.
O.
Alamar ::
V veliki večini primerov se ne splača kupovat iger na amazon, ker je previsoka poštnina. Poglej na ebay.co.uk ali na game.co.uk.
49106 ::
Tale US of A je tako poceni napram evropi. Z nasimi desetimi jurcki mas dober dopust, in v zameno dobis vec evropske robe, kot kjerkoli v evropi. Enake ali celo nizje cifre, druga valuta. Kdor ima denar je neumen, ce kupuje v eu. In potem se cudimo zakaj evropski denar odteka drugam. Pocasi bo treba bojkotirat made in eu.
bluefish ::
Ti torej kupuješ tako, da enkrat letno letiš v ZDA, nabašeš kufre in nato moliš, da ne naletiš na zagretega carinika ob prihodu domov?
Furbo ::
Kako pa z 10 jurji robe prideš nazaj v EU? Če ne vzameš samo en rolex na roko in greš nazaj domov?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemški Amazon uvedel brezplačno dostavo v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 31687 (6107) | undertacker |
» | Izkusnje z Amazon.de (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24929 (4503) | carlosk1966 |
» | Amazon.de nakupOddelek: Loža | 6989 (3273) | mtosev |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 37007 (20127) | AgiZ |
» | Free shipping na amazon.deOddelek: Pomoč in nasveti | 10727 (9813) | Robert |