Forum » Pomoč in nasveti » Kateri VULCANO
Kateri VULCANO
Windi ::
Zanima me, kateri Vulcano je zdaj najboljši, ker nevem katerega bi vzel. Eni pravijo Vulcano 5, eni 2, spet drugi 6. Če ima kdo izkušnje naj pove.
YiMMi ::
Imam konfiguracijo
Tbird 1.13giga
Asus A7A ddr
256DDR ram
Volcano 2
geForce 2MX
Moram rect da je hladilnik dokaj kool ni tak prevec gasen ,,,,je pa res da zadeva ni prestala kar 12 urnega lan partya pri kolegu;kjer je masina laufala non-stop pod velikimi obremenitvami...sesulo se mi je 2X
temp. proca pa je bila 65C° ....
tako dase sam odloci...
Tbird 1.13giga
Asus A7A ddr
256DDR ram
Volcano 2
geForce 2MX
Moram rect da je hladilnik dokaj kool ni tak prevec gasen ,,,,je pa res da zadeva ni prestala kar 12 urnega lan partya pri kolegu;kjer je masina laufala non-stop pod velikimi obremenitvami...sesulo se mi je 2X
temp. proca pa je bila 65C° ....
tako dase sam odloci...
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Tomi ::
Jaz imam Volcana II, pa sem z njim zelo zadovoljen. Dela sicer malo glasno ( se navadiš ), hladi dobro. Imam C400@500, pa še en ventilator v ohišji ( outtake ), pa dela na 37-41 C, pri polni obremenitvi ( seti ). Se ne sesede, pa če dela dva dni skupaj...
metrodusa.blogspot.com
yjj ::
Potem kupi Vulcano6, ki ima 7000 rpm. Je pa temu primerno glasen.
Moj nasvet, ostani pri vulcanu2 in raje uredi boljši pretok zraka skozi ohišje
Moj nasvet, ostani pri vulcanu2 in raje uredi boljši pretok zraka skozi ohišje
Slide ::
Jaz imam Volcano 6 CU+ in je vredu. Skoz drži 40 stopinj. Priporočam Volcano 6. Glede glasnosti, pa ni tako glasen, sem imel še glasnejše coolerje.
Slide
Slide
forever 200 MPH ...
Binji ::
Kaj kdu vej kaku bi overclockal mojega Volcanota 6Cu na 6Cu+? Sej siba na 5500 obratih ma vseenu..
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
frudi ::
črno žico ventilatorja namesto na nulo zveži na -5V (bela al modra žica iz napajalnika).
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Huey P ::
Dajte se folk že enkrat zapomnit, da ni Vulcano temveč Volcano.
Imam Volcanota 2 in je pri idlanju cca. 40 C (s termalno pasto - arctic silver), vendar pa moram povedat, da je v tisti sobi kar precej vroče. Ponoči, ko se shladi pa imam cca. 35 C. Pa sploh ni tako glasen, razen ponoči, ko je vse mir.
Imam Volcanota 2 in je pri idlanju cca. 40 C (s termalno pasto - arctic silver), vendar pa moram povedat, da je v tisti sobi kar precej vroče. Ponoči, ko se shladi pa imam cca. 35 C. Pa sploh ni tako glasen, razen ponoči, ko je vse mir.
..::DOOM III: The Legacy::..
Justy ::
Slide ker proc pa mas ti, k mam jst tud namrec volcanota 6cu+ in athlona 1.2 pa ma proc skoz temperaturo nad 55 C
Pa kako to da bi mogu z 7200 obrati delat, ker moj dela tam okol 5000 rpm ???
Pa kako to da bi mogu z 7200 obrati delat, ker moj dela tam okol 5000 rpm ???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2323 (1596) | Coinbird |
» | Kako vroč je vaš CPU ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1444) | abcde7 |
» | Vulcano 6cu VS 6cu+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1619 (1206) | Jux |
» | hladilnik za Athlon 1.2?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1421 (1060) | Yurko |
» | Zmeda glede TT hladilnikovOddelek: Kaj kupiti | 1493 (1202) | ilanium |