Forum » Elektrotehnika in elektronika » Najhujše: uničen bios na divx playerju
Najhujše: uničen bios na divx playerju
Cyb3rium ::
Odgovor za vse tiste, ki ste se vedno spraševali, če se DVD/DivX player res sesuje v kolikor ga ugasneš med nasnemavanjem novega biosa: DA, sesuje se
Sedaj me seveda zanima, če kdo zna oz. pozna koga ki zna to popraviti - baje je potrebna neka strašna oprema. Beštija se kliče Bellagio, vsak namig je dobrodošel ...
In ne, nisem ga sesul jaz, smatram pa za potrjeno tezo, da so te zadeve preveč ranljive za 'družinsko' uporabo...
LP
Sedaj me seveda zanima, če kdo zna oz. pozna koga ki zna to popraviti - baje je potrebna neka strašna oprema. Beštija se kliče Bellagio, vsak namig je dobrodošel ...
In ne, nisem ga sesul jaz, smatram pa za potrjeno tezo, da so te zadeve preveč ranljive za 'družinsko' uporabo...
LP
http://reflektor.polituss.org
- zaklenil: Azrael ()
Yossarian ::
Preden te zaklenejo, ti svetujem, da se obrni na skupino P.Y.P.S., kjer so, še posebej Piki64, specializirani za te zadeve (uporabi funkcijo iskanje).
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Azrael ::
Na forumu imamo temo o takih težavah, kjer se zbrane rešitve:
Popravilo zaflashane divx komponente in flashanje
Tole pa zaklepam.
Popravilo zaflashane divx komponente in flashanje
Tole pa zaklepam.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RIM pripravlja BlackPad za november?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8867 (7379) | Smeagol |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4883 (3508) | mackon123 |
» | Pri pregledu vsebine map se Explorer sesuje?Oddelek: Operacijski sistemi | 1318 (1248) | jackorsen88 |
» | 3ivx predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1186 (1006) | #000000 |
» | PROBLEM !!!! HEEEEEEEEELPOddelek: Loža | 2037 (1509) | gunner |