Forum » Navijanje » 9x295 problemi z bootanjem
9x295 problemi z bootanjem
Eru ::
Noče mi diska bootat, vendar pa če imam windows Cd notri zboota normalno in je prime stabilno?!??!? Prosim za pomoč.
A64+ epox 9nda3j ram mam pa na 200 (diveder na 133) zaradi testiranja
A64+ epox 9nda3j ram mam pa na 200 (diveder na 133) zaradi testiranja
OZZY ::
Si prepričan, da ni inštalacija winsov kaj pokvarjena. Mogoče tudboot sektor na disku.
A ponovno inštalacijo si probal...Pa nardid format c particije ob inštalu..ne hitre ampak normalne..
A ponovno inštalacijo si probal...Pa nardid format c particije ob inštalu..ne hitre ampak normalne..
Go with the flow.
Eru ::
ma kaj pa vem, sem winse že ene 6x installiru, nazadnje še na default ni hotl, ampak če pa s cd-jem bootam pa dela brezhibno, tko da more bit mbr, probu tud fix mbr....
OZZY ::
Nisi odgovoril..Si dal tudformat..ne hitro ampak navadno za particijo!!!!
Kaj pa ponovno particioniranje-če nimaš kakih podatkov, ki jih nujno rabiš na disku..??
Kaj pa ponovno particioniranje-če nimaš kakih podatkov, ki jih nujno rabiš na disku..??
Go with the flow.
tiborrr ::
To se je dogajalo meni, da mi je resetiralo kisto, ko je prislo v Winse. Ugotovil sem, da je bil fuc IDE kabel.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprememba logične particije v primarnoOddelek: Strojna oprema | 2654 (2315) | BlaY0 |
» | Kur.ev racunalnik, ga imam ze poln kuferOddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1113) | Camalotz |
» | Kako popravit "ntoskrnl.exe is missing or corrupt"?Oddelek: Operacijski sistemi | 2362 (2071) | TgT |
» | Disk problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 824 (739) | Toomy |
» | Linux RH7.1 newbie help!Oddelek: Programska oprema | 1740 (1441) | lordgreg |