Forum » Mobilne tehnologije » e-maili preko mobilnega telefona,cena?
e-maili preko mobilnega telefona,cena?
sitriani ::
Helow
Pred kratkim sem si nastavil e-mail pri planet.si in bi rad pošiljal in bral kratka sporočila preko e-maila okrog 1kB (texta) namesto SMS-ov. Zanima pa me a je kakšen "hakelc" pri ceni saj sem bral da stane 1kB 1 Sit (imam študentski paket pri mobitelu), to pomeni da stane potem približno 1 Sit eno sporočilo. A je to prav ? Pa še glede sms sporočanja o prispeli e-pošti preko sms-a, a je to zastonj ?
Hvala
Premikam v drug oddelek -Omy
Pred kratkim sem si nastavil e-mail pri planet.si in bi rad pošiljal in bral kratka sporočila preko e-maila okrog 1kB (texta) namesto SMS-ov. Zanima pa me a je kakšen "hakelc" pri ceni saj sem bral da stane 1kB 1 Sit (imam študentski paket pri mobitelu), to pomeni da stane potem približno 1 Sit eno sporočilo. A je to prav ? Pa še glede sms sporočanja o prispeli e-pošti preko sms-a, a je to zastonj ?
Hvala
Premikam v drug oddelek -Omy
- spremenil: OmegaBlue ()
strictom ::
Jaz mam nastavljen email na telefonu na email.si pa edino kar stane je tistih par KiB ki jih mora prenest. GPRS
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12997 (7759) | [_MW_] |
» | Moitel, SiMobil, ...?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3074 (2645) | Utk |
» | Pošiljanje sms-jevOddelek: Mobilne tehnologije | 4894 (4227) | CaqKa |
» | SMS preko GPRSaOddelek: Loža | 2083 (1866) | Primoz78 |
» | Na net preko GPRSOddelek: Programska oprema | 1277 (1130) | Cyb3rium |